Decodom 0 5289x

Bytové doplnky- čerešnička na torte

Pomyselnou čerešničkou na torte pri zariaďovaní interiéru je výber doplnkov a dekorácií. Častokrát sú to práve drobnosti, ktoré dodajú nábytku ten pravý šmrnc a vytvoria nezameniteľný vzhľad.

Navštívte oddelenia bytových doplnkov v našich predajniach, kde nájdete kvalitné darčeky na oslavy, svadby, jubileá, výnimočný slávnostný porcelán, krištáľ a mnoho ďalších doplnkov do vašej domácnosti. Ponuka bytových doplnkov uspokojí aj toho najnáročnejšieho zákazníka.

Keď sa spojí moderná technológia a tradície

Spoločnosť Thun 1794 a. s. je tradičným producentom a najstarším českým výrobcom najkvalitnejšieho porcelánu, ktorý nadväzuje na dlhoročnú históriu siahajúcu až do roku 1794. Ako už z názvu spoločnosti vyplýva, je pomenovaná podľa grófskej rodiny Thunov, pretože sa podieľali na založení a vedení druhej najstaršej porcelánky na území Čiech, teda v závode v Klášterci.

Dnes je spoločnosť Thun 1794 a. s. najväčším českým výrobcom porcelánu, ktorý zamestnáva okolo 660 zamestnancov. Spoločnosť sa orientuje na výrobu najkvalitnejšieho českého porcelánu. V súčasnosti je produkcia spoločnosti sústredená v oblasti Karlovarska v troch závodoch – závod Nová Role, Klášterec a Thun Studio Lesov.

S ťažbou kaolínu v obci Sedlec sú spájaní od roku 1740 Jakob Lorenz a Anton Pfeiffer. Najprv dobývali miestny unikátny sedlecký kaolin pomocou rumpálu, na konci 19. storočia už ťažili štyri bane 1 500 ton kaolínu ročne. Vznik 64 porcelánok v Čechách odštartoval bielu horúčku. V roku 1914 sa ťažilo už 30 000 ton kaolínu ročne. Slovo kaolín vzniklo z čínskeho Kau-Ling (高岭土) a znamená biely kopec.

Sedlecký kaolin bol pre svoju kvalitu vyhlásený v roku 1892 za svetový štandard pod označením Sedlec 1a, podľa ktorého sa určuje kvalita suroviny. Túto normu potvrdili znovu v Kodani v roku 1924.

K stolovaniu patrí sklo

Dokonale doladené stolovanie získate aj vďaka vhodne zvolenému sklu, ktoré uspokojí všetky vaše požadované funkčné a estetické potreby.

Skláreň RONA bola prvá v kontinentálnej Európe, kde bol zavedený pantograf – už v roku 1896. Táto technika dekorovania je vhodná najmä pre tradičné krajkové a kvetinové motívy. Dekorácie vytvorené prostredníctvom pantografu vyzerajú na skle jednoducho fantasticky.

Vhodné doplnky si zaslúži každá miestnosť, či už je to otvorená dispozícia kuchyne a obývačky alebo útulná predsieň. Ideálne je, ak vami vybraný doplnok poteší nielen vaše oko, ale stane sa aj nenahraditeľným pomocníkom. Preto sú v našej ponuke výrobky od renomovaných svetových značiek. Sú zárukou vysokej kvality a špičkového dizajnu.

Ak práve nebudete nakupovať, určite nájdete množstvo inšpirácií a pri najbližšej príležitosti si spravíte radosť a dodáte vášmu domovu ďalšiu drobnosť, z ktorej budete mať obrovskú radosť.

Oddelenia bytových doplnkov nájdete v predajniach TopoľčanyKošiceLiptovský MikulášMichalovcePrievidzaMartinSkalicaTrenčín.

Bytové doplnky

Ponuku bytových doplnkov nájdete v predajniach a eshope Decodom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.