Decodom 0 3013x

Ako vybrať správnu kuchynskú batériu?

Nie je žiadnym prekvapením, že v kuchyni trávite omnoho viac času než v ktorejkoľvek inej miestnosti v dome. Pri výbere novej batérie by ste mali zvážiť niekoľko vecí. V tomto príspevku nájdete užitočné tipy pre výber správnej kuchynskej batérie.

Funkčnosť

Pri výbere batérie je funkčnosť najvyššou prioritou. Sme si istí, že chcete mať v kuchyni krásne príslušenstvo, ktoré bude zároveň skvele slúžiť.

Napríklad, ak máte malé deti, môžete zvážiť použitie batérie s flexibilným ramenom – uľahčuje čistenie riadu, priestoru okolo drezu a tiež napúšťanie vody do väčších nádob. Vodovodná batéria s flexibilným a farebným výtokom môže byť zároveň zábavným riešením, ako deti naučiť umývať riad.

Voľba pre fanúšikov funkcionality – batéria s ohybnou hadicou, sprškou a magnetickým dokovacím systémom.
Kuchynská batéria Ultima-50 má dve funkcie: prúd a „dážď“ (funkcia spršky). Ultima-50 je jednou z najlepších možností pre tých, ktorí radi trávia veľa času vo svojich kuchyniach obklopení hodnotnými produktmi.

Niektoré vodovodné batérie ponúkajú i viac funkcií – napríklad, nielen zmiešavanie horúcej a studenej vody, no majú tiež aj doplnkovú funkciu pre filtrovanú pitnú vodu. Je to ich veľká výhoda, pretože nepotrebujete drez s dvomi otvormi a dve batérie osobitne – stačí jeden otvor a jedna batéria. V takejto batérii sú integrované obe funkcie.

Rubineta odporúča:

Kuchynská batéria s farebným flexibilným ramenom – Flexy-33 (BK, WT, RD, GR).

Kuchynská batéria s ohybnou hadicou a magnetickým dokovacím systémom – Ultima-50.

Kuchynská batéria s doplnkovou funkciou pre využitie s filtráciou pitnej vody – Ultra-32.

Batérie Rubineta

Kompletnú ponuku batérií Rubineta nájdete v predajniach Decodom.

Štýl a povrch

Predtým, ako sa rozhodnete pre kúpu novej batérie, zvážte najprv štýl, aký sa vám páči: ste fanúšikom moderného alebo trendového štýlu? Či dávate prednosť klasickým detailom? Až potom vyberte batériu, ktorá vyhovuje vášmu štýlu, no tiež aj rozpočtu.

Napríklad batéria Valencia-33 môže vyzerať ako klasická voľba. Dokonale sa však hodí aj do moderných a dizajnových interiérov.

Tvar a výška

Zvážme teraz priestor, kam umiestníme batériu: pre priestranné kuchynské ostrovy odporúčame batérie s vysokými oblúkovými ramenami. Ak je vaša kuchyňa menšia – lepšou voľbou bude nižšia batéria.

V sortimente Rubineta je dostatok vodovodných batérií s rôznymi výškami a tvarmi výtokových ramien – vhodných do každej kuchyne (ale i kúpeľne).

Pozrite si batérie Static-33 (H) a Static-33 (S): rôzne výšky ramien pre väčšie alebo menšie priestory.

Je potrebné myslieť aj na to…

Váš výber môže ovplyvniť i také veci, ako je inovácia vášho domova v budúcnosti, či dokonca možnosti predaja domu, či bytu.

Dúfame, že naše tipy budú prospešné pri výbere tej správnej batérie pre vašu kuchyňu.

Zdroj: Rubineta

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.