Decodom 0 16286x

Aké sú trendy pre rok 2018?

Pri návrhu a zariaďovaní obývačky vždy myslíme na to, že bude miestom oddychu a centrom života rodiny. O tom, či sa budete v miestnosti cítiť dobre a užijete si komfort nerozhoduje len vzhľad a dizajn jednotlivých kusov nábytku, ale aj celková koncepcia obývačky, jej funkčné usporiadanie a, samozrejme, kvalita vybraného nábytku.Vyberte si jednu z našich noviniek a obývačka sa stane centrom vášho rodinného života.

Kattia

Ušľachtilá biela farba tejto obývačky je doplnená výraznou drevitou štruktúrou. Najvýraznejší drevitý akcent v podobe dubovej kôry  je viditeľný na chrbtoch presklených skriniek. Príjemný pocit z prírody umocňuje aj integrované LED osvetlenie. Vo vitrínach je použité bezpečnostné sklo a zásuvky sú vybavené brzdným systém.

Magic

Vďaka kreatívnemu riešeniu úložného priestoru sa model Magic stane stredobodom vašej obývačky. Otočné poličky sú prehľadné, ľahko dostupné a jednoducho si môžete zvoliť dizajn podľa nálady. Buď necháte poličky viditeľné alebo ich zakryjete krásnou štruktúrou dreva. Vo vitrínach je použité bezpečnostné sklo a zásuvky sú vybavené brzdným systém.

Decodom predajne

Pozývame vás na prezentáciu obývačkových noviniek do našich predajní.

Belat

Nezameniteľným znakom modelu Belat je rámový prvok, ktorý ohraničuje otvorený priestor v skrinke. Akcentová farba ozdobnej lišty pritiahne pozornosť každej návštevy a vy môžete s pýchou vystaviť to čo no ste práve hrdý. Nadčasová biela farba je ľahko kombinovateľná s ostatnou časťou obývačky . Model Belat si môžete zakúpiť ako kompletnú zostavu alebo si zostavu poskladať individuálne.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.