Decodom 0 3629x

Výber dokonalého drezu

Ako by mohla byť kuchyňa dokonalá bez dokonalého drezu? Spoločnosť Franke a Decodom si uvedomujú, aký dôležitý je drez pre celkový ráz a funkčnosť kuchyne a preto vám ponúkajú širokú škálu drezov z rôznorodých materiáloch. Drez vám tak bude slúžiť celé roky.

Prémiová kvalita a dokonalé prispôsobenie

Prvotriedna kvalita materiálov a úžasné remeselné majstrovstvo – naše drezy predstavujú kvalitu, ktorú si zaslúžite. Pridanou hodnotou našich drezov je spolupráca s vami zabezpečujúca, že si vyberiete to správne riešenie. Ako často varíte? Koľko priestoru máte k dispozícii? Koľko osôb žije vo vašej domácnosti? Presne tento typ informácií nás zaujíma, keď pre vás hľadáme ten správny model drezu.

Batéria Franke

Kompletnú ponuku batérií Franke a odborné poradenstvo nájdete v predajniach Decodom.

Zobraziť predajne

Drez Franke MRG 611-62

Atraktívny plne funkčný granitový drez v nadčasovom dizajne.

Celkový rozmer:
62 x 50 cm
Rozmer vaničky:
35 x 42,5 x 20 cm

Dostupný v eshope


Pracovná doska

Správny výber pracovnej dosky je dôležitý, pretože aj Vašu kuchyňu si môžete zariadiť štýlovo a trendy. Kvalita a dizajn pracovnej dosky zaručuje dlhodobú spokojnosť.

Viac na www.decodom.sk

Kuchyňa Cora prináša do Vášho interiéru atmosféru ďalekých krajín v exotických vyhotoveniach drevín a farieb. Nadčasový dizajn hladkých predných plôch a moderné technické prevedenie ABS hrán je zárukou dlhotrvajúcej spokojnosti.

Ako spoznáte úžasný drez?

To pravé pre vás: kombinácia materiálov a prvkov cielene vyberaná so zreteľom na funkciu vašej kuchyne. Ďalším faktorom je jednoduchosť inštalácie drezu. Pozrite sa, ako všetky tieto zložky prepájame, aby sme pre vás dokázali navrhnúť ešte lepšie drezy.

Materiály

Každý z našich materiálov ponúka svoje jedinečné výhody. Či sa rozhodnete pre odolnú nerez alebo prírodný fragranit, nikdy nešliapnete vedľa.

Verzie a rozmery

V ponuke našich drezov nájdete rôzne rozmery a zostavy. Či chcete jednoduchý, dvojitý, s odkvapom alebo miskou, máme riešenie pre akúkoľvek kuchyňu.

Drezy a batérie

Kompletnú ponuku drezov, batérií a spotrebičov Franke nájdete v predajniach a eshope Decodom.

Inštalácia

Vďaka flexibilným možnostiam inštalácie sa ani nenazdáte a už budete používať svoj nový drez.

Čistenie kuchynských drezov značky Franke

Čistá kuchyňa je krásna kuchyňa. Preto naše výrobky a systémy navrhujeme tak, aby ich údržba bola jednoduchá. Pri používaní kuchyne tak oceníte pohodlie a sebaistotu. Osvojte si osvedčené postupy, ktorými pri výrobkoch značky Franke docielite dlhú funkčnosť a krásny vzhľad.

Bežná údržba je úžasne jednoduchá

Základom je časté a pravidelné čistenie drezu. Aj v prípade, že nie je podrobné, je pravidelné čistenie vhodnejšie než len príležitostné dôkladné vyčistenie drezu. Najlepšie údržbou drezu je časté umývanie riadu.

Predĺžte životnosť svojich výrobkov značky Franke a predchádzajte tvorbe nečistôt a vodného kameňa: drez a pracovnú dosku stačí len utrieť vlhkou tkaninou a mydlovou vodou. Týmto jednoduchým spôsobom zachováte krásny vzhľad výrobkov. Ďalšie osvedčené tipy na čistenie nájdete ďalej.

1. Čistenie a starostlivosť o nerez (chrómniklovú oceľ)

Naše nerezové drezy sú vyrobené zo špičkovej chrómniklovej ocele. Tento vysoko kvalitný materiál okamžite upúta pozornosť a je odolný voči škvrnám, hrdze a korózii. Preto sme vytvorili prípravok Twister, ktorý je určený pre starostlivosť a údržbu tohto materiálu. Táto pasta sa ľahko nanáša a chráni alebo obnovuje lesk vášho drezu. Naneste malé množstvo na hubku, opatrne ich rozotrite po povrchu a nechajte chvíľu pôsobiť. Potom povrch opláchnite vodou a vyleštite suchou handričkou.

Škrabance

Pokiaľ nie sú príliš hlboké a nevzhľadné, nemusí škrabance na nerezových povrchoch ničomu vadiť. Naopak veľa drobných škrabancov môže časom dodať vašim produktom atraktívny matný vzhľad.

Odolné škvrny a hrdza

Hrdza, ktorá sa na nehrdzavejúcej oceli môže objaviť, je výsledkom pôsobenia železitých čiastočiek z vonkajšieho prostredia. Ak chcete z výrobkov odstrániť škvrny po hrdzi, odporúčame použiť čistiaci prostriedok s obsahom kyseliny šťaveľovej. Na odstraňovanie odolných škvŕn z nehrdzavejúcej ocele používajte vždy len šetrné neabrazívne čistiace prostriedky a dôkladne ich opláchnite. A ešte jedna vec: pri čistení nehrdzavejúcej ocele NIKDY NEPOUŽÍVAJTE DRÔTENKY. Ďakujeme aj v mene našej nerezi.

Drezy a batérie

Kompletnú ponuku drezov, batérií a spotrebičov Franke nájdete v predajniach a eshope Decodom.

Čomu sa vyhnúť

  • Bielidlá obsahujúce chlórnany
  • Čistiace prostriedky na strieborné povrchy
  • Dlhšie pôsobenie potravín, ako džúsov z citrusového ovocia, soli, octu, horčice, nakladanej zeleniny a majonézy, na povrchoch. Pôsobenie týchto potravín môže spôsobiť oxidáciu a koróziu
  • Silné kyseliny, ako roztoky na vyvolávanie fotografií alebo čistiace prostriedky na zubné protézy. Ak sa takéto látky dostanú do kontaktu s drezom, treba ich ihneď zmyť čistou vodou.
  • Používanie drôteniek

2. Čistenie a starostlivosť o fragranitové a tectonitové drezy

Fragranitové drezy sú výnimočne odolné a ich povrch je bez pórov, čo zabezpečuje ich trvácnosť a vynikajúce hygienické vlastnosti. Ich čistenie je takisto hračka. Stačí použiť namydlenú nylonovú kefku a krúživými pohybmi dosiahnete požadovaný efekt. Nezabudnite však po čistení dôkladne umyť zvyšky mydla. Pre pravidelnú údržbu vášho drezu doporučujeme používať našu čistiacu pastu Twister.

Veľmi odolné škvrny

Pre čistenie odolných škvŕn na fragranitu a tectonitu odporúčame používať nasledujúce produkty: saponát na riad, biely ocot (najlepšie na vápenaté usadeniny), jemný roztok bielidla alebo aktívny čistič, napr. Pastu Twister. Pre hrdzavé škvrny odporúčame používať čistiace prípravky s obsahom kyseliny šťaveľovej. Po dokončení čistenia nikdy nezabudnite opláchnuť zvyšky saponátu.

Čomu sa vyhnúť

  • Silné alkalické látky, ako napríklad amoniak a žieravý sodný roztok
  • Používanie chemických látok na čistenie odpadov, pri ktorých treba drez naplniť vodou, sa neodporúča.
  • Nezanechávajte v dreze cez noc plastové podložky do drezu, vlhkej čistiace hubky a handričky, pretože pod sebou a v sebe zadržujú vodu, a tak môže dôjsť k vzniku vrstvy vodného kameňa na povrchu drezu
  • Nepoužívajte dez na krájanie potravín

Zdroj: Franke

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.