Decodom 0 4469x

LeMans – vynesie obsah dopredu

Vynález, ktorý podnecuje nápady.
LeMans je jediná rohová jednotka, ktorá kombinuje vysoké využitie priestoru s vynikajúcim prístupom. Niet divu, pretože systém LeMans vynesie obsah priamo pred skrinku. Môžete uložiť veľké množstvo hrncov a panvíc – a každý z nich má jednoduchý dosah. Podnosy LeMans sa hýbu nezávisle od druhého.

LeMans – zatáčanie v štýle!
Kontrolovaná a perfektne plynulá sekvencia pohybov je súvislou kombináciou otáčania a hojdania, s nezávisle sa pohybujúcimi podnosmi, ktoré prinášajú obsah skriniek do jednoduchého dosahu.

85° uhol otvárania – Inovácia naprieč evolúciou. 
Budovanie na základe klasiky: Pohodlné procesy, ktoré boli typické pre LeMans boli ešte vylepšené pri systéme LeMans II. Technické plánovanie sa stáva viac priamočiare, čo zaisťuje, že produkt je plne funkčný a pohodlný, aj pri otvorení panelov do 85° uhla.

Inteligentný:
Rukoväte na priľahlých skrinkách nespôsobujú prekážky počas otvárania. Vďaka tomu je jednoduchšie spoľahlivo plánovať a zaisťovať použiteľnosť pri každodennom užívaní. Aj ak nemáte dostatok priestoru na hranie, vysoko kvalitný predný panel zostáva celý čas chránený. LeMans II ponúka väčšiu flexibilitu v usporiadaní a je ideálny pri predchádzaní priestorových obmedzení v ešte širšom rozmedzí situácií.

25 kg nosnosť – Veľa priestoru, aj pre ťažké váhy.
Z technickej perspektívy bola nosnosť políc systému LeMans zvýšená o dodatočných 5 kg, čo znamená, že každá individuálna polica môže jednoducho uniesť váhu 25 kg. Police je teda prakticky nemožné preťažiť. S celkovou kapacitou 50 kg a perfektnou pohodlnosťou môže byť LeMans II opísaný ako perfektná rohová jednotka.

Vysoký alebo nízky: Systém LeMans II je pôsobivo flexibilný.
Väčšia efektivita a flexibilita: LeMans II robí montážny proces jednoduchším a takisto šetrí čas vďaka optimalizovanému montážnemu systému ClickFixx. A čo viac, je viac priamočiary s ohľadom na materiály, s menším počtom potrebných skrutiek.

Okrem toho, hlavná časť je vystužená a tak môžete neskôr prispôsobiť výšku políc na čokoľvek chcete počas každodenného použitia. Inteligentné detaily znamenajú pôsobivé pohodlie.

Tip-top technológia a úplne zaujatie. 
Vysoko pokročilé výsledky technológie pri perfektnom pohodlí: Napríklad, hneď ako je polica v dvoch tretinách cesty do skrinky, je spustený tlmiaci mechanizmus, a tak môže byť zásuvka systému LeMans II zatvorená automaticky. Tento samo-zatvárací mechanizmus znamená, že sa zásuvky zavrú takmer bez zvuku a ponúkajú optimálnu pohodlnosť. Silné emocionálne prepojenie medzi produktom a užívateľom, inovatívna technológia a optimalizovaný montážny proces založený na systéme ClickFlixx pracujú spoločne na tvorení pôsobivých výsledkov. LeMans II nastavuje nové štandardy – prečo sa nepresvedčíte sami.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.