Decodom 0 881x

Kuchyňa Tilia: Škandinávsky minimalizmus vo vašej kuchyni

Model: Tilia
Farba: biela arctic vysoký lesk, dub arlington
Pracovná doska: dub arlington
Tvar: kuchyňa s ostrovom
Návrh interiéru: Jana Chanatová
Predajňa: Dom nábytku Decodom Topoľčany

Priestorové riešenie: Kuchynská linka je tvorená dvoma paralelnými časťami. Hlavná časť s hornými skrinkami a kuchynský ostrov. V hlavnej časti sú umiestnené zabudované spotrebiče, elektrická rúra, umývačka aj chladnička. Varná doska je umiestnená na ostrove, ktorý ponúka štedrý pracovný priestor na prípravu surovín. Maximálne využitie priestoru je dosiahnuté použitím horných nadstavcových skriniek, ktoré majú rovnakú hĺbku ako spodné skrinky a vytvárajú tak jednu líniu. Horné skrinky v drevodekore majú menšiu hĺbku, čo je okrem pekného dizajnového prvku aj praktické riešenie pre pohodlnú prácu v tejto kuchynskej zóne.

Úchytky: Čisté línie nenarúša úchytka, tá je osadená do hrany dvierok a zásuviek. Horné skrinky sú celkom bez úchytiek a otvárajú sa systémom PUSH. Stačí zľahka zatlačiť na dvierka a tie sa otvoria.

Ostrov: Hneď vedľa varnej platne je do pracovnej dosky zabudovaná výsuvná elektrická zásuvka. Ostrov s praktickým úložným priestorom má v jednej časti voľný priestor, vďaka ktorému je tu vytvorené príležitostné barové sedenie.

Trendová farba: Farba biela arctic vo vysokom lesku je najpredávanejšia a najžiadanejšia z našej ponuky. V kombinácii s drevitým vzorom pôsobí trendovo a minimalisticky. Je veľmi jednoduché k nej ladiť zvyšok nábytku.

Inšpirovala vás táto kuchyňa? Prediskutujte s našimi odborníkmi vaše požiadavky a nechajte si vytvoriť kuchyňu na mieru pre váš jedinečný príbeh. Dohodnite si zadarmo stretnutie na predajni alebo online.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.