Decodom 0 907x

Kuchyňa Tilia: Šedá kuchyňa nie je nudná

Model: Tilia
Farba: šedá polievaná perlička
Pracovná doska: dub wotan
Tvar: rohová “L” kuchyňa s pripojeným ostrovom
Návrh interiéru: Andrej Hrušovský
Predajňa: Dom nábytku Decodom Trnava

Priestorové riešenie: Rohové riešenie kuchynskej linky je doplnené o ostrov. Ten nie je samostatne stojaci, ale je výsledkom pripojenie dolných skriniek k hlavnej časti kuchyne. Týmto riešením sme vytvorili väčšiu pracovnú plochu, viac úložného priestoru a zároveň sme opticky a prirodzene rozdelili kuchynskú časť od jedálenskej časti a obývačky.

Dizajnové riešenie: Kontrastné prepojenie jednoliateho farebného odtieňa šedej perličky s drevitým dekorom dubu wotan na pracovnej doske a zadných paneloch na stenách vytvára príjemný a harmonický vzhľad, pričom oba dekory vynikajú. Drevitá štruktúra je pekne viditeľná práve v kombinácii s uni farbou. Veľmi vkusný je aj čierny akcent, ktorý sa objavuje ako doplnková farba na zabudovaných spotrebičoch v kuchyni a na nohách jedálenského stola. Samostatné spotrebiče sú ladené do šedej farby k drezu a predným plochám kuchyne.

Inšpirovala vás táto kuchyňa? Prediskutujte s našimi odborníkmi vaše požiadavky a nechajte si vytvoriť kuchyňu na mieru pre váš jedinečný príbeh. Dohodnite si zadarmo stretnutie na predajni alebo online.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.