Decodom 0 800x

Kuchyňa Tilia 2: Netradične umiestnená kuchyňa v industriálnom štýle

Model: Tilia 2
Farba: bridlica čierna
Pracovná doska: borovica rustik
Tvar: rohová “L” kuchyňa
Návrh interiéru: Beata Szabóová
Predajňa: JS interier Rožňava

Priestorové riešenie: Rohová kuchyňa v tvare L je  nezvyčajne umiestnená pod schodiskom. Diagonálna línia schodiska je prenesená do usporiadania kuchynských skriniek. Posledná dolná skrinka je zámerné nižšia, takto vzniknutý schod kuchynskej linky esteticky vizuálne prepája celý priestor s líniou schodov. Rovnaký princíp bol aplikovaný aj pri horných skrinkách, ktoré sme skombinovali s otvorenými policami.

Dizajnové riešenie: Model kuchyne Tilia 2 je svojimi hladkými prednými plochami s tmavou titánovou úchytkou priam určený do industriálnych priestorov. Farba štiepanej bridlice na predných plochách a všetkých viditeľných častiach korpusov ladí s dominantným čiernym schodiskom, pod ktorým je kuchynská linka umiestnená.

Detail robí celok: Akcentom k studeným industriálnym materiálom bridlice, kovu a tehly je nadčasový dekor dreva borovice rustik na pracovnej doske. Nemenej podstatnú úlohu vo výslednom efekte zohrávajú aj veľkoplošné obkladové panely v drevenom dekore, ktoré svojou horizontálnou kresbou opticky nadväzujú na tehlový obklad.

Vybavenie: Zabudované spotrebiče sú doladené v čiernej farbe. Umývačka riadu je plne integrovaná v kuchynskej linke. Voľne stojaca chladnička je vďaka povrchovej úprave a tmavej farbe zároveň aj dizajnovým prvkom a miestom pre vystavenie krásnych detských umeleckých výtvorov. ☺

Inšpirovala vás táto kuchyňa? Prediskutujte s našimi odborníkmi vaše požiadavky a nechajte si vytvoriť kuchyňu na mieru pre váš jedinečný príbeh. Dohodnite si zadarmo stretnutie na predajni alebo online.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.