Decodom 0 2698x

Zažiarte na jeseň v zlatých tónoch

Jeseň prináša so sebou kratšie dni, skoršie stmievanie, a preto je ideálnym obdobím na zaobstaranie si nových svietidiel, ktoré vás optimisticky prenesú cez sychravé a upršané dni. Novinkou nachádzajúcej sezóny sú svietidlá v zlatých farbách.

Zlatá farba odnepamäti vzbudzovala obdiv a bola znamením bohatstva a luxusu. A práve teraz je jednou z najhorúcejších trendových farieb, ktoré sa uplatňujú v dizajne interiérových svietidiel. Je symbolom slnečného svetla, úspechu, hojnosti a znakom vznešenosti, pravdy a nesmrteľnosti. Zlatá farba pomáha navrátiť stratenú energiu, optimizmus a stimulovať tvorivosť. Je to farba najvyšších hodnôt, idealizmu, šľachetnosti a univerzálnej lásky. Túto farbu plnú pozitívnej energie, noblesy a hojnosti by bolo škoda nemať u seba doma, čo poviete?

Luxusná komoda Teno v atraktívnom farebnom prevedení, ktorá tvorí bezpodmienečnú súčasť každého trendy interiéru.

Dokonale riešený úložný priestor komody Detroit ponúka dostatok priestoru na uloženie vecí. Je vhodná do všetkých moderných, ale aj klasických interiérov.

Nové svietidlá v zlatých odtieňoch vzbudzovali obrovský záujem a nadšenie v stánku EGLO už na tohtoročnom veľtrhu Light and Building vo Frankfurte nad Mohanom. Konečne však môžu zažiariť aj u vás doma. Napríklad svietidlá PINTO GOLD, ktoré po zasvietení „oblečú“ celú miestnosť do nádherného zlatého jagavého rubáša. Alebo lampy VISERBELLA s luxusným nádychom v zlatistom tóne, použitom na tienidlách. Zlatá farba je výrazná už sama o sebe, preto zvyšok interiéru nechajte v jednoduchom koncepte a minimalizme, nech zlaté lampy budú dominantou a šperkom celej miestnosti. Skvele sa budú dopĺňať napríklad s cyklámenovou farbou, ktorú môžete použiť na doplnkoch, ako sú vankúše, prípadne „statement“ kreslo.

Svietidlá Decodom

Kompletnú ponuku svietidiel nájdete v predajniach a eshope Decodom.

Máte radi netradičné riešenia, ktoré prekračujú zaužívané stereotypy?  Ak áno, dávame vám do pozornosti obývačku Falan a jej extravagantné konštrukčné riešenie predných plôch.
Moderná komoda Manhattan so sviežim a vskutku nápaditým dizajnom sa úžasne hodí do všetkých trendy interiérov. 

Nezabudnime však ani na osvedčenú kombináciu zlatej a čiernej farby, ktorej výsledkom sú elegantné a pompézne svietidlá. Závesná lampa Pasteri, Chester či Hapton zveľadia každý interiér a premenia ho na luxusný príbytok hodný kráľa. Ak však túžite len po menšom „osviežení“ interiéru, punc prepychu mu dodá napríklad stolné svietidlo Banker  s netradičným kovovým stojanom v zlatej farbe so zeleným tienidlom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.