Decodom 0 5750x

Zariaďte si byt moderne a sviežo

Ak túžite po harmonickej domácnosti pripravili sme pre vás inšpiratívny návrh zariadenia štvorizbového interiéru. Nápady a dobré rady vám taktiež radi poskytneme v našich domoch nábytku a kuchynských štúdiách.

Kuchyňa Cora v prevedení šedá vysoký lesk v kombinácii s bielou vo vysokom lesku pôsobí moderne a veľmi elegantne. Celkový dojem dopĺňa aj pracovná doska v prevedení Santuro light grey a na oživenie sú použité svieže žlté nikové skrinky. Ku kuchyni je zladený jedálenský stôl, ktorého vrchná časť je z toho istého materiálu ako kuchynská pracovná doska. Zaujímavým dizajnovým detailom sú kovové, šikmé rámové nohy v grafitovom prevedení.

Kuchyňa Cora

Exotická inšpirácia. Prinášame do Vášho interiéru atmosféru ďalekých krajín v exotických vyhotoveniach drevín a farieb. Nadčasový dizajn hladkých predných plôch a moderné technické prevedenie ABS hrán je zárukou dlhotrvajúcej spokojnosti.

Viac na www.decodom.sk

Kuchynské spotrebiče

Široká ponuka kvalitných spotrebičov do domácnosti. Vybavte svoju domácnosť modernými spotrebičmi. Chladničky a mrazničky, elektrické rúry, varné panely, sporáky, odsávače pár, mikrovlnky, umývačky riadu, práčky a sušičky, kávovary a malá biela technika. 

Viac na www.decodom.sk

Kuchynská batéria a drez

Kvalitné kuchynské drezy a batérie od renomovaných svetových výrobcov Blanco a Franke sú najlepším spojením ceny a kvality.

Dostupné na eshope

Jedálenské stoličky

Kvalitné moderné, jedálenské, kuchynské a barové stoličky do kuchyne alebo jedálne. V ponuke máme čalúnené jedálenské stoličky, stoličky z dreva a masívneho dreva, kovu, aj plastu.

Dostupné v eshope

Jedálenský stôl

Kvalitné moderné jedálenské stoly do kuchyne a jedálne. V ponuke máme kuchynské stoly z masívneho dreva, stoly z laminátu, jedálenské stoly so sklenenou doskou alebo stoly s pevnými štýlovými chrómovými nožičkami.

Dostupný na eshope

Obývačka Route svojim nápaditým dizajnom nadväzuje na kuchynskú zostavu. Je vyhotovená v šedej farbe s povrchovou úpravou vo vysokom lesku. Žlté nikové skrinky oživujú celú zostavu. Konferenčný stolík Spot je doladený v bielej.

Obývačka Route

Obývačka a kuchyňa sú už v dnešnej dobe prepojené do jedného celku. Pri zariaďovaní takýchto interiérov je priam nutnosť ponúknuť harmonicky zladený nábytok.Koncept nábytku Route spĺňa všetky tieto kritériá.

Viac na www.decodom.sk

Regál

Regály slúžia nielen ako úžasný dizajnový doplnok, ale taktiež pomáhajú zväčšiť veľkosť odkladacích plôch. Regály sú dokonalým doplnkom, keď chcete ušetriť miesto a zväčšiť tak priestor v interiéri.

Viac na www.decodom.sk

Taburetka

Praktické a zároveň štýlové taburetky, ktoré pomáhajú dotvoriť celkový vzhľad obývačky. Atraktívny doplnok k sedacím súpravám v rôznych dizajnoch a prevedeniach.

Viac na www.decodom.sk

Spálňa Point, eleganciu bielo – šedej nábytkovej zostavy dopĺňajú žlté nikové skrinky, ktoré tvoria pestrý a humorný akcent.  S nábytkom v spálni to netreba preháňať. Knižnice, vitríny, počítačové stolíky a podobné rozptýlenie si nechajte kamkoľvek inam. Svoju spálňu by ste mali vnímať ako oázu pokoja a ako takú by ste ju mali aj zariadiť. Vynechajte všetko, čo by vám mohlo pripomínať prácu či starosti všedného dňa.

Pracovný stôl by mal byť v ideálnom prípade umiestnený pri okne. Na stole by nemala chýbať ani stolová lampa, ktorá dobre osvetlí pracovnú plochu.

Zrkadlo

Štýlové zrkadlá rôznych veľkostí v ráme alebo bez rámu. V ponuke sú tiež panely kombinované so zrkadlom, pričom panel môže poslúžiť aj ako odkladací priestor. Stačí doladiť domácnosť moderným zrkadlom a rozžiarite celý interiér. 

Viac na www.decodom.sk

Nočný stolík

Nočný stolík je nenahraditeľným spoločníkom a nemal by chýbať v žiadnej spálni. Praktický doplnok postele si zaručene nájde svoje uplatnenie hlavne vďaka jeho odkladacej ploche a úložnému priestoru.

Viac na www.decodom.sk

Komoda

Kvalitne spracované komody v klasickom, modernom a provensálskom štýle v rôznych tvaroch, dizajnoch a prevedeniach. K obľúbeným kusom nábytku patria aj komody, kde si viete uložiť nielen dôležité veci, ale sú vhodným priestorom aj na úschovu oblečenia. 

Viac na www.decodom.sk

Spálňa

Zdravý spánok a nerušený relax Vám poskytne len moderná spálňa. Interiér spálne musí pôsobiť harmonicky a farby v spálni by mali ladiť. Ak obľubujete tradičný dizajn spálne, v ponuke je aj štýlová či provensálska spálňa.

Viac na www.decodom.sk

Študentská izba. Nie každý študent túži mať svoju izbu zaodetú do nevýrazných farieb. Máte doma univerzálny nábytok Point v prevedení dub bardolino a biela? Chcete ho oživiť? Viete, s ktorou ďalšou farbou si bude rozumieť? So žltou. Nielenže sa vďaka nej rozžiari celá miestnosť, ale zároveň do nej vdýchne pozitívne pocity a dodá jej sviežosť.

Šatník Point typ ks 84


Korpus je vyrobený z laminovanej drevotrieskovej dosky, ktorá je veľmi odolná.

Šírka: 80 cm
Výška: 219.7 cm
Hĺbka: 56 cm

Dostupný v eshope

Šatník Point typ ks 54


Korpus je vyrobený z laminovanej drevotrieskovej dosky, ktorá je veľmi odolná.

Šírka: 52 cm
Výška: 219.7 cm
Hĺbka: 56 cm

Dostupný v eshope

Komoda Point typ 80 k


Zásuvky komody majú hmotnosť až 15 kg.

Šírka: 80 cm
Výška: 78.9 cm
Hĺbka: 56 cm

Dostupná v eshope

Nočný stolík Point


Nočný stolík je nenahraditeľným spoločníkom a nemal by chýbať v žiadnej spálni. Praktický doplnok postele si zaručene nájde svoje uplatnenie hlavne vďaka jeho odkladacej ploche a úložnému priestoru. 

Šírka: 52 cm
Výška: 37.9 cm
Hĺbka: 56 cm

Dostupný v eshope

Posteľ Uno


Jednoduchá a zároveň elegantná posteľ s roštami a úložným priestorom.

Šírka: 187 cm
Výška: 88.6 cm
Hĺbka: 214.7 cm

Dostupná v eshope

Detský svet je plný farieb a chýbať by určite nemali ani v izbách vašich ratolestí. V ponuke dnes nájdete nábytok v rôznych farbách. Ak ho však nechcete často meniť, je dobré siahnuť skôr po neutrálnej farebnosti (biela a svetlosivá farba, resp. dekor dreva), ktorú možno doplniť pestrejšími poličkami, stoličkou a doplnkami. Farebným akcentom v priestore môže byť aj koberec alebo tapeta.

Série Decodom

Pomocou sérií Decodom si môžete zariadiť každú miestnosť vášho interiéru v rovnakom dizajne, farbe a štýle.

Ponuka je vskutku bohatá – vonkoncom nemusíte staviť len na klasické detské motívy alebo kreslených hrdinov. Deťom sa často vedia pomerne rýchlo zunovať. Aktuálne preferovaný motív sa napríklad môže objaviť na vankúši alebo posteľnej bielizni, ktoré nepredstavujú takú veľkú investíciu a možno ich kedykoľvek vymeniť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.