Decodom 0 9131x

Vianočná výzdoba- ako na to?

Vianoce sú pred nami, dovoľte, aby sme vám pomohli vytvoriť jedinečnú atmosféru vo vašom dome. Krásne dekorácie na tieto sviatky vám s istotou môžu pomôcť viac precítiť čas Vianoc v kruhu svojich najbližších .

Dekorácie prítomné počas roka v miestnosti by mali zostať v úzadí a do popredia by sa mali dostať dekorácie, ktoré vyzdvihnú čaro Vianoc. Skutočnú vianočnú atmosféru navodí práve ozdobený stromček. Dekorácie by mali byť umiestnené v miestnosti, kde sa stromček nachádza. Môžete s kľudom použiť veľa lesklých dekorácií bez toho, aby ste sa obávali, že to preženiete a stane sa z toho gýč.

V obývacej izbe, ktorá sa nesie v anglickom, ekologickom alebo rustikálnom štýle, zdobíme vianočný stromček ozdobami a dekoráciami s drevenými prvkami.

Ako na farby?

Ak je obývacia izba udržiavaná v chladných farbách, rozhodnite sa pre dekoratívnu bielu, krémovú alebo striebornú farbu. V miestnostiach, kde prevládajú teplé tony  siahnite po ozdobách šampagne alebo zlatých. Vianoce sú často spojené s kombináciou červenej a zlatej farby.  Takéto nastavenie bude veľmi bolestivé, ale nezodpovedá interiéru, kde už sú ťažké farby.

Bytové doplnky

Bytové doplnky do celej domácnosti nájdete vo vybraných predajniach Decodom.

S cieľom úplne navodiť kúzlo Vianoc vo vašom  dome, by ste mali  skrášliť byt alebo dom aj inými dekoráciami. Prvý môže byť pripevnený veniec na vstupné dvere, rovnako zavesenie dekorácií v oknách a pod.  Vianoce sú čas, ktorý si vyžaduje špeciálne prípravy. Preto dokončite interiér aj  s inými dekoráciami na tieto sviatky.

Na prekrásne prestretý stôl nezabudnite dať svietnik s elegantnými sviečkami. Nezabudnite ani na maličkosti, pretože aj tie vedú k teplej a útulnej atmosfére. Nepoužívajte však rustikálne a tradičné zdobenie v kombinácii so štýlovými dekoráciami.

Vianoce sú v konečnom dôsledku sviatkami pohody, pokoja, rodinných stretnutí a darčekov. Prežite ich s láskou a vychutnajte si túto sviatočnú atmosféru v prekrásne vyzdobenom príbytku.

Odbornú spolupráca a zaujímavé typu nám pri tvorbe článku poskytol Libor Kostrub, zástupca spoločnosti OLA.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.