Decodom 0 7508x

Spoznajte nový rad spotrebičov W Collection- súťaž

Predstavujeme jedinečnú kolekciu spotrebičov v jednotnom dizajne s vyspelou technológiou najvyššej triedy. To je náš Whirlpool. Je určená pre tých, ktorí sa usilujú o dokonalosť v jednotnej línii s výkonom. Začína sa od prvého písmena nášho mena a je rozvinutá okolo vašich návykov a potrieb. Učí sa od vás, posilňuje vaše skúsenosti a umožňuje vám intuitívne dosiahnuť dokonalosť.

W Collection je kompletný rad domácich spotrebičov, ktorý zmení vaše zvyklosti: predstavujeme perfektný súlad medzi špičkovým dizajnom Whirlpool a najmodernejšími technológiami. S W Collection posilňujeme vedúce postavenie v segmente prémiového trhu.

Jedálenská stolička

V ponuke máme čalúnené jedálenské stoličky, stoličky z dreva a masívneho dreva, kovu, aj plastu.

Viac na www.decodom.sk

Jedálenský stôl

V ponuke máme kuchynské stoly z masívneho dreva, stoly z laminátu, jedálenské stoly so sklenenou doskou alebo stoly s pevnými štýlovými chrómovými nožičkami.

Viac na www.decodom.sk

Odsávač pár

S výberom správneho odsávača pár vám poradia naši profesionálny poradcovia zákazníka v predajniach Decodom.

Zoznam predajní

Kuchyňa Tilia

Dizajn kuchyne Tilia je charakteristický použitím úchytky, ktorá je osadená do hrany dvierok. Materiál dvierok je špeciálna laminovaná MDF doska pri výrobe ktorej je používaná inovatívna UV technológia.

Viac na www.decodom.sk

WHIRLPOOL W11I MW161


Multifunkčná mikrovlnná rúra s technológiou 6. ZMYSEL sníma pripravované jedlo, podľa čoho upravuje čas a ostatné parametre varenia s cieľom dosiahnuť dokonalé výsledky.

Dostupná v eshope

Whirlpool W11I OM1 4MS2 H


Nová teplovzdušná parná rúra v dizajnovom rade W Collection, vybavená farebným displejom s možnosťou nastavenia aj slovenského jazyka pre jednoduché ovládanie.

Dostupná v eshope

Kuchyňa Tilia so spotrebičmi W Collection značky Whirlpool. Teplovzdušná rúra W11I OM1 4MS2 H je vybavená funkciou SmartClean pre jednoduché čistenie.

Celý dizajnový rad zahŕňa nové kuchynské spotrebiče vybavené neuveriteľným výkonom, ktorý je doplnený technológiou 6. ZMYSEL, farebnými dotykovými displejmi s navigáciou a výnimočným spracovaním. Prinášame inovácie do všetkých aspektov produktu,ktoré pomáhajú zákazníkom vždy dosiahnuť vynikajúce výsledky.

W Collection ponúka novú technológiu využitia pary v rúre, mäsovú sondu Multisense, viacúrovňové pečenie a ešte oveľa viac.

Mikrovlnné rúry vlastnosti & technológie

Mikrovlnné rúry W Collection umožňujú dosiahnuť dokonalé výsledky prípravy jedla už za polovičný čas. Jednoducho si vyberte, čo chcete jesť a nechajte senzory technológie 6. ZMYSEL nastaviť jeden z piatich najvhodnejších spôsobov varenia, automaticky nastaviť čas, výkon a teplotu pre chutné výsledky. V mikrovlnných rúrach pripravíte širokú škálu jedál, aj tie, ktoré by ste bežne v mikrovlnnej rúre nepripravovali. Mikrovlnné rúry Whirlpool ponúkajú až 140 kombinácií varenia, ktoré sú usporiadané podľa životného štýlu a výberu stravy: spoločenské, národné, vegetariánske a podobne.

Kompletné asistované varenie prináša zážitok z varenia.

Mikrovlnná rúra WHIRLPOOL W11I MW161

Technológia 6. ZMYSEL sníma pripravované jedlo, podľa čoho upravuje čas a ostatné parametre varenia s cieľom dosiahnuť dokonalé výsledky.

Funkcie 6.ZMYSEL: zohrievanie, varenie, zapekanie Crisp a varenie v pare

Dostupná v eshope

Mikrovlnná rúra Whirlpool W11I MW161 s funkciou 6. zmysel a špeciálnou funkciou Crisp.

Kompaktná parná rúra, profesionálne zdravé varenie

Technológia 6. ZMYSEL riadi celý proces varenia vďaka špeciálnym senzorom, ktorými nastavuje množstvo pary vháňanej do priestoru rúry, vždy pri správnej teplote a v správnom čase. Rúra umožňuje kombinovať paru a tradičné pečenie, aby ste získali chutné jedlá- perfektne chrumkavé vonku a jemné a šťavnaté vo vnútri.

Kompaktná parná rúra Whirlpool W Collection kombinuje konvenčný ohrev s parou a je dokonalo zladená s dizajnom W Collection. Varenie v 100 % pare uchováva živiny pre chutné a zdravé jedlá.

Parná rúra W11I MS180

Unikátna technológia 6. ZMYSEL varenie v pare riadi proces prípravy jedla v každom okamihu. Čas prípravy jedla sa skráti o 10- 35% v závislosti od kategórie jedla.

Dostupná v eshope

Parná rúra Whirlpool W11I MS180 so špeciálnymi senzoromi, ktorými nastavuje množstvo pary vháňanej do priestoru rúry

Spotrebiče Whirlpool

Predstavujeme jedinečnú kolekciu spotrebičov v jednotnom dizajne s vyspelou technológiou najvyššej triedy.

Vychutnajte si nový spôsob asistovaného varenia

Predstavujeme nové indukčné varné dosky s vysokým výkonom, špičkovým dizajnom a intuitívnym ovládaním s asistovaným varením. Inteligentné senzory technológie 6. ZMYSEL kontrolujú a nastavujú výkon pre jednotlivé spôsoby varenia.

Vybrané modely indukčných varných dosiek sú vybavené funkciou Power Management, ktorá umožňuje zvoliť maximálny celkový príkon dosky s ohľadom na použitý istič a tak pripojiť dosku aj na napätie 230V alebo 400V.

Indukčná varná platňa

Spoznajte výhody varenia na indukčnej varnej platni.

Vyskúšajte napríklad indukčnú varnú platňu Whirlpool SMC 744 F/BT/IXL.

Dostupná v eshope

Indukčný varný panel Whirlpool SMC 744 F/BT/IXL používa technológiu 6. zmysel a má úpravu povrchu proti odtlačkom prstov.

Intuitívna kontrola teploty

Nepretržitá kontrola teploty pripravovaného jedla a výkonu. Senzor na základe zistenej teploty pripravovaného jedla v hrnci a zvolenej funkcie nastaví ideálnu úroveň výkonu pre dosiahnutie vynikajúcich výsledkov.

6. ZMYSEL pre dokonalé umývanie a sušenie riadu

Predstavujeme umývačky riadu, ktoré si poradia rovnako so silnou až pripálenou špinou, ako aj s jemným sklom, ktoré dokážu umyť aj vysušiť denný riad už za jednu hodinu a pri tom si poradia aj s plastovým riadom, ktorý dokonale vysušia. Technológia 6. ZMYSEL PowerClean a PowerDry, detekuje a monitoruje úroveň znečistenia vody vďaka inteligentným senzorom a prispôsobuje cyklus umývania a sušenia k zistenému stavu.

Umývačka riadu WHIRLPOOL WEIC 3C 26 F

Vstavaná umývačka riadu s rozmerom 60 cm.

Poskytuje senzorovú technológiu umývačiek riadu 6.ZMYSEL. Má kapacitu 14 súprav riadu.

Dostupná v eshope

Umývačka riadu Whirlpool WEIC 3C 26 F má rozmer 60 cm a kapacitu 14 súprav riadu.

6. ZMYSEL pre inteligentné skladovanie potravín

Vstavaná, 193,5 cm vysoká kombinovaná chladnička ART 9811/A++ SF so samostatnou mrazničkou dole v energetickej triede A++ s elektronickým ovládaním je najvyššou ponúkanou chladničkou značky Whirlpool .

Medzi jej ďalšie výhody patrí:

  • Funkcia Stop Frost- beznámrazové riešenie priestoru mrazničky.
  • Už žiadne mraziace rošty, viac vnútorného priestoru v mrazničke!
  • Bezpečné skladovanie mrazených potravín aj pri výpadku prúdu.
  • Odolnosť nárastu teploty pri výpadku prúdu je 19 hodín.
  • Praktické prestaviteľné sklenené poličky a priečinky vo dverách chladničky.
  • Veľká zásuvka na ovocie a zeleninu.
  • Vnútorné zásuvky v mrazničke pre prehľadné skladovanie potravín, jedna maxi zásuvka.
  • Zameniteľné otváranie dverí, inštalácia do skrine, spojenie nábytkových dverí posuvnými koľajničkami.

Kombinovaná chladnička ART 9811/A++ SF

Vstavaná, 193,5 cm vysoká kombinovaná chladnička ART 9811/A++ SF so samostatnou mrazničkou dole v energetickej triede A++ s elektronickým ovládaním je najvyššou ponúkanou chladničkou značky Whirlpool.

Dostupná v eshope

Vstavaná kombinovaná chladnička Whirlpool ART 9811 A++ SF je s výškou 193,5 cm najvyššou ponúkanou chladničkou značky Whirlpool.

Spotrebiče Whirlpool

Predstavujeme jedinečnú kolekciu spotrebičov v jednotnom dizajne s vyspelou technológiou najvyššej triedy.

Zdroj: Whirlpool

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.