Decodom 0 6467x

Cesta k harmonicky zladenej domácnosti je koncept Route

Ak ste aspoň raz zariaďovali byt alebo dom, zrejme nám dáte za pravdu, že zladiť jednotlivé kusy nábytku navzájom nie je ani náhodou jednoduché. Trafiť rovnaký štýl, farbu aj materiál sa zdá ako nadľudský výkon. Preto sme vytvorili koncept Route, riešenie pre jednotný dizajn vašej domácnosti.    

Ideál pre otvorené dispozície 

Miestnosti s otvorenou dispozíciou si priam žiadajú harmonické zariadenie, ktoré do detailu ladí. Najčastejšou a najžiadanejšou otvorenou dispozíciou je práve spojenie kuchyne s obývačkou.   Nábytkom na mieru Route zariadite obývačku, ktorá farebne aj materiálom ladí s kuchyňou. Obývačky Route totiž vychádzajú z dizajnu našich kuchýň. Ku každej kuchyni na mieru Family nájdete jej dizajnovú dvojičku v podobe obývacej steny, ktorú si môžete vyskladať na mieru podľa vášho štýlu a dispozície izby.   

Vybrať si správnu farbu môžete jednoducho s pomocou Konfigurátora farieb.

Elis route

Obývačka Elis Route má v ponuke skrinky vhodné na vytvorenie úložného priestoru a zároveň otvorené policové skrinky na krásne dekorácie.

Ester route

Obývačka Ester Route – kontrastné detaily podčiarknu a osviežia akýkoľvek priestor.

route obývačka

Zariadi celý byt 

Vďaka voľnej kombinovateľnosti skriniek do rôznych tvarov si môžete vo funkčnom a jednotnom dizajne zariadiť aj spálňu, pracovňu, či predsieň. Nočný stolík, skrinka na topánky či policová knižnica? Kreativite sa medze nekladú. 

pracovna Ester route

Dizajn presne podľa vašich predstáv 

Nečaká na vás žiadne obmedzenie. Môžete kombinovať farbu korpusu a dvierok na skrinkách, rovnakú voľnosť ponúkame aj pri výbere úchytiek na dvierka. Skrinky a police môžete ľubovoľne spájať do najrôznejších tvarov. Stanete sa dizajnérom vlastného domova so zaručene profesionálnym výsledkom. Široký výber farieb a materiálov aktualizujeme podľa trendov v interiérovom dizajne, aby naša ponuka zahŕňala okrem elegantnej tradičnej klasiky aj moderné prvky. 

Obývačky Route

Interiérový koncept Route umožňuje zákazníkovi zariadiť svoj interiér tak, aby harmonicky ladil farbou, tvarom a materiálom.

Route ponúka kvalitné, dizajnové a originálne zariadenie vašej domácnosti v jednotnom a zároveň jedinečnom štýle.  Dohodnite si odborné plánovanie v predajni alebo online a začnite tvoriť jedinečný príbeh vášho nábytku na mieru.  

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.