Decodom 0 7070x

Pekné sny s nábytkovým programom Uno

Hľadáte vkusný nábytok, ktorý bude tvárny, štýlový a vydržím vám dlhé roky? Nábytkový program Uno ponúka riešenia do rodičovských spálni aj detských izieb.

Spálňa predstavuje intímny priestor slúžiaci predovšetkým na spánok a načerpávanie nových síl, preto sa pri jej zariaďovaní kladie dôraz na harmonický vzhľad. Pred výraznými farbami sa uprednostňujú skôr tlmené odtiene a výraznejšie vzory sa tu uplatňujú najmä vo forme textílií alebo tapety na jednej zo stien. Prvoradý je však výber nábytku. Spálňu si môžete sami zostaviť z rôznych zariaďovacích prvkov alebo si môžete vybrať ucelený spálňový program, ktorý zaručí jej jednotný vzhľad.

Univerzálne riešenie

Nový nábytkový program UNO od spoločnosti Decodom ponúka univerzálne riešenie do každej domácnosti. Svoje miesto nájdete nielen v rodičovskej spálni, ale aj detskej, resp. študentskej izbe. Súčasťou série sú okrem postelí aj priestranné šatníky, police, nočný stolík a komoda, ktorú možno doplniť praktickým prebaľovacím pultom.

Séria Uno

Ak vás nábytková séria Uno zaujala, navštívte niektorú z našich predajní alebo eshop Decodom.

Inovované postele

Nové postele UNO prinášajú hneď niekoľko inovácií, vďaka ktorým bude váš spánok ešte príjemnejší. Jednoducho nastaviteľné podperné kovanie umožňuje vybrať si takú výšku, ktorá vám najlepšie vyhovuje. Kým donedávna bola výška fixná, teraz máte na výber až štyri rôzne možnosti. Vďaka použitému kovaniu sú postele po novom ešte stabilnejšie a spoj bočníc s čelom postele zostáva aj pri opakovanej montáži a demontáži veľmi pevný. Nová konštrukcia navyše eliminuje vŕzganie.

Zmenou prešli aj podperné nohy – pôvodné drevené nahradili výškovou nastaviteľné kovové, čo oceníte najmä v prípade, ak nie je podlaha v spálni úplne rovná. V rámci nového riešenia sú bočnice aj predné čelo vyrobené z rovnakého materiálu, vďaka čomu sú postele UNO ešte atraktívnejšie. Pri ich výrobe sa v súčasnosti používa kvalitnejšia a stabilnejšia hrana ABS, ktorá lepšie odoláva mechanickému poškodeniu i vode. V ponuke nájdete jedno- aj dvojlôžka v štyroch rôznych šírkach (90 až 180 cm). Doplniť ich môžete aj praktickými perinákmi.

Praktické šatníky

V novej sérii nechýbajú ani priestranné šatníkové skrine s posuvnými dverami, ktorých súčasťou sú police aj vešiakové tyče. Okrem jednofarebného vyhotovenia, môžete zvoliť aj zaujímavé riešenie, ktoré na predných plochách kombinuje dva rôzne vzájomne ladiace dekory.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.