Decodom 0 3897x

Novinky Beko do každej kuchyne

Spolu s letom prichádza Beko s trojicou noviniek vstavaných spotrebičov, ktoré sú so svojimi technológiami znova o krok ďalej, uľahčujú varenie, ale myslia tiež na zdravý životný štýl.

Medzi trojicu noviniek patrí prvá parná rúra Beko BIDM 15500 XDS pre zdravé varenie, rúra BIWM 15500 XDS, ktorá ušetrí miesto v kuchyni vďaka svojmu prevedeniu 2v1s mikrovlnkou a varná doska HII64800FHT s novým designom a s pohodlným ovládaním Direct Access™. Všetky tri spája jednoduchý design čierneho skla s nerezovými prvkami, ktorý sa prirodzene stane súčasťou každej kuchyne.

Poďme sa pekne poporiadku pozrieť na vychytávky a výhody, ktoré každá novinka do kuchyne prináša.

Parné pečenie s rúrou Beko BIDM 15500 XDS

Prvá multifunkčná parná rúra Beko umožňuje nielen klasické pečenie či pečenie s horúcim vzduchom, ale aj parné pečenie, ktoré si získava stále väčšiu obľubu. Parné pečenie je totiž omnoho šetrnejšie než to klasické, zachováva v potravinách väčšie množstvo vitamínov a minerálov a jedlo upečené v pare má prirodzenejšiu farbu i chuť. Navyše jedlo nepripaľuje, nevysušuje, a nie je tak potreba pridávať tuky či iné dochucovadlá, ktorými by sa zvyšovala energetická hodnota pokrmu. A pri pečení to nekončí. Vďaka špeciálnym programom je možné s parnou rúrou Beko BIDM 15500 XDS aj pohodlne zavárať, nechať kysnúť cesto či vyrábať domáci jogurt.

Nezabudlo sa ani na ľahkú údržbu. S čistením SteamShine+ odpadá prácne drhnutie zvyškov, pretože naparí všetky nečistoty, ktoré potom stačí jednoducho zotrieť handričkou. Súčasťou údržby je taktiež sterilizácia pri 100 °C či odvápňovací program pre dlhú životnosť parného generátora.

Čo sa týka výbavy, v rúre Beko BIDM 15500 XDS nechýba dvojitý teleskopický výsuv, dvojité vnútorné osvetlenie spínané otváraním dverí či dvere tvorené 3 sklami pre bezpečné pečenie.

Pohodlnú obsluhu zaisťuje elektronické dotykové ovládanie a displej so zámkom a možnosťou nastavenia jasu.

Spotrebiče Decodom

Kvalitné spotrebiče Beko sú dostupné v predajniach a eshope Decodom.

Rúra Beko BIWM 15500 XDS, ktorá funguje aj ako mikrovlnka

Pokiaľ zákazník bojuje v kuchyni s miestom, vhodným riešením je nová multifunkčná rúra Beko s mikrovlnami BIWM 15500 XDS, ktorá spája vlastnosti multifunkčnej rúry a mikrovlnky v jednom spotrebiči. Vďaka tomu ponúka nielen klasické mikrovlnné varenie, ale aj mikrovlnné varenie s ventilátorom, s grilom,alebo klasické pečenie s podporou mikrovĺn pre rýchlejšie prepečenie pokrmu.

Výborným nástrojom pre každého milovníka mäsa je teplotná sonda MeatProbe, ktorá riadi teplotu rúry podľa teploty vovnútri pečeného pokrmu. Stačí ju zapichnúť do mäsa a podľa nej sa nastaví teplota v rúre práve tak, aby mal napríklad obľúbený roastbeef uprostred svojich predpísaných 85 °C.

Praktickým pomocníkom je i protizápachový filter s katalyzátorom, ktorý eliminuje vznikajúce pachy pri pečení, takže nikto nepozná, že na obed bola pečená ryba.

Ani pri tejto rúre nechýbajú 3 sklá dverí, elektronické dotykové ovládanie a displej s nastavením jasu a so zámkom.

Jednoduché a rýchle ovládanie variabilnej indukcie Beko HII 64800 FHT

Nová indukčná doska Beko HII 64800 FHT prichádza s úplne novým designom ovládania Direct Access™. Jedná sa o priame ovládanie varných zón, vďaka ktorému je nastavenie teploty a ďalších parametrov rýchle a bez zdĺhavého preklikávania pre každú zónu zvlášť. Pri všetkých varných zónach je možné použiť časovač a booster pre rýchlejší ohrev.

Pre flexibilné varenie má doska už dobre známu technológiu IndyFlex®. Vďaka nej sa dajú obe ľavé zóny spojiť do jednej veľkej, takže sa zákazník pri varení nemusí starať o veľkosť svojich hrncov a navyše ušetrí čas a energiu. Jednoduchšie varenie zaistí aj funkcia AutoCook udržujúca teplotu varenia a vyprážania, pamäť pre uloženie obľúbeného nastavenia či funkcia udržiavania teploty jedla.

O bezpečnosť varenia sa stará detský zámok a zámok ovládania pri čistení dosky, automatické vypnutie a ukazovateľ zvyškového tepla.

Zdroj: BEKO

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.