Decodom 0 4499x

Nové modely obývačiek pre rok 2021

Ak si práve plánujete zariadiť obývačku, máme pre vás pripravený štvorlístok nových modelov. Všetky ponúkame v atraktívnych drevitých vzoroch, ktoré veľmi vkusne kombinujeme s bielymi a tmavými farbami. Samozrejmosťou je prvotriedny dizajn a kvalitné spracovanie.

Cala- v jednoduchosti je krása

Dominantný drevitý dekor dubu artisan je kombinovaný s bielou alebo grafitovou farbou. Táto kombináciu prináša do interiéru správnu mieru dynamiky a súčasne pôsobí elegantne. Integrované zapustené úchytku dovoľujú vyniknúť kresbe dreva a zároveň umožnia pohodlne otvoriť posuvné dvierka. Osvetlené vitríny a police majú krásny reliéfovaný chrbát. Milým bonusom je konferenčný stolík s úložným priestorom, ktorý je ako inak, vyriešený posuvnými dvierkam. Pre jednoduchú manipuláciu a variabilitu je stolík na kolieskach.

Nákupy online

Plánovať a nakupovať môžete aj bez toho, aby ste museli opustiť svoj domov.

Barbuda- elegantné línie

Jemné zaoblenie predných plôch a korpusov skriniek výrazne odlišuje tento model od ostatných. Dub amberg a matná biela sú farby, ktoré sú pre obývačku nové a potešia tak zákazníkov, ktorá hľadajú trendový nábytok. Integrované LED osvetlenie vitrín je dômyselne ukryté za lištami a dodáva tak spolu s 3D chrbtami skrinkám imaginárnu hĺbku. Úložného priestoru je však v tomto modely aj v skutočnosti dosť. A komu by, predsa nestačil, môže si kompletnú zostavu doplniť o samostatnú komodu.

Gigant- iný pohľad na drevo

Niekedy stačí len málo a obývačka dostane nový výraz. Pri tomto modely sme použili na niektoré dvierka vzor dreva, ktoré je rozrezané priečne, čo znamená, že je v kresbe vidieť letokruhy. Tento spôsob kresby je použitý s citom, a preto zaujme na prvý pohľad. Pre celkové odľahčenie interiéru odporúčame použiť horizontálnu dizajnovú policu s LED osvetlením alebo zvislý regál s LED osvetlením, ktorý kombinuje klasický rez dreva s už spomínaným priečnym.

Manhattan- stálica v novej farbe

Najpredávanejší obývačkový model vám teraz ponúkame kompletne nadizajnový do drevitých vzorov dubu artisan a dubu ribbeck. Výrazným prvkom je rielefovaná časť predných plôch a zásuviek, ktorá je zvýraznená integrovaným osvetlením. 3D motív je použitý aj na chrbtoch presklených a osvetlených vitrín.

Všetky nové modely majú zásuvky s brzdným systémom a samozatváraním. V presklených dvierkach je použité bezpečnostné sklo.

Nákupy online

Plánovať a nakupovať môžete aj bez toho, aby ste museli opustiť svoj domov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.