Decodom 0 1857x

Navrhli sme kuchyňu na mieru oteckovi na rodičovskej dovolenke

Špecifikácia kuchyne

Model kuchyne: FAMILY Iris XL-T

Farebnosť

Predné plochy: EXTRA dekor Monumentálna sivá a Pinie Cascina
Korpus: Šedá onyx
Pracovná doska: EXTRA dekor Pinie Cascina

Pre koho bola kuchyňa dizajnovaná?

Mladá rodinka s drobcom, ktorý je stredobodom rodičovského vesmíru. Živé striebro nasleduje rodičov na každom kroku a nesmie chýbať ani pri varení a pečení. Občas má tendenciu pomáhať, inokedy všetko diriguje alebo degustuje kulinárske výtvory z pohodlia svojej detskej stoličky. Zvyčajne má kopec práce so svojimi vlastnými hračkami a stavebnicami. Spať sa mu veľmi nechce, radšej trávi čas s rodinkou v kuchyni, kde má dostatok bezpečného miesta na svoje prvé objavy. Vzorom v kuchyni mu je tatko, ktorý s ním trávi väčšinu chvíľ na rodičovskej dovolenke.

Aká je ideálna kuchyňa pre pohodové rodinné chvíle?

Kuchyňa prispôsobená na mieru tomu, kto v nej trávi najviac času varením  

Kuchyňa v príjemných neutrálnych farbách s použitím nových dekorov EXTRA, ktoré ste u nás doteraz nevideli. Pracovná doska vo verzii XL – T je o 64 mm vyššia oproti štandardnej 870 mm výške, čo ocení najmä otecko rodiny, ktorý je urastenej postavy a je hlavým rodinným kuchárom.  Vďaka zvýšeniu pracovnej plochy ponúkajú spodné skrinky viac objemu pre úložný priestor.

Dizajnová, ale bezpečná

Pre bezpečnosť detí a zachovanie minimalistického vzhľadu sú dvierka a zásuvky bez úchytiek. Lezúňovi tak nebudú hroziť žiadne nehody zapríčinené vytŕčajúcimi úchytkami. Bezúchytkové otváranie pri modeloch kuchyne vo verzii XL – T je zabezpečené vysokokvalitným a dizajnovým hliníkovým T – profilom. Jednoducho vsuniete do medzery prsty a klasickým pohybom skrinku alebo zásuvku otvoríte.

V kuchyni pre mladú rodinku sme použili aj novinku, horné výklopné skrinky s T – profilom. Otvoríte ich jednoducho, do medzery v spodnej časti skrinky vsuniete prsty a  potiahnutím nahor otvoríte. Pre pohodlné zatvorenie je na vnútornej časti dvierok pomocná úchytka.

Dostatok úložného priestoru

Množstvo úložného priestoru v skrinkách bezpečne ukryje všetko z dosahu detí. Otvorené police naopak ponúkajú miesto na uloženie hračiek pre detičky, ktoré robia spoločnosť rodičom v kuchyni.

Zóna umývania s drezom je umiestnená v ostrove, hlavná časť kuchyne tak ponúka štedrý pracovný priestor na prípravu surovín aj pre bohaté detské príkrmy. Zaujímavým a pekným detailom je otvorené ukončenie ostrovčeka. Jednoducho kuchyňa na mieru pre svoju rodinku.

Medzi nové a praktické prvky patrí aj výsuvná polica, ktorá je zabudovaná do vysokej skrinky s nosnosťou až 40 kg.

Do detailu prepracovaná

V Decodome prispôsobíme kuchynskú linku každému priestoru vďaka vykrývacím lištám. Pre klientov, ktorí si vyberú kuchyňu bez úchytiek s vysokokvalitným a dizajnovým hliníkovým T – profilom sme pripravili ďalšiu novinku. Aby nebol narušený jednotný dizajn, ale naopak, aby kuchyňa absolútne ladila každým detailom, má odteraz aj vykrývacia lišta v hornej časti zapracovný T – profil.

Inšpirovala vás táto kuchyňa? Pozrite si viac z ponuky kuchýň na mieru od Decodomu a nájdite tú svoju pre váš jedinečný príbeh. Naplánujte si bezplatné plánovanie kuchyne s našimi odbornými poradcami online alebo na najbližšej predajni. Od objednávky po profesionálnu montáž kuchyne vašich snov vás delí len 5-6 týždňov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.