Decodom 0 15994x

Nábytok a bývanie v Nitre 2017

Odborná hodnotiteľská komisia  a organizátori výstavy udelili našej kuchyni Lota cenu veľtrhu v kategórii kuchynský nábytok a spotrebiče. Cenu veľtrhu prevzal na slávnostnom odovzdávaní riaditeľ maloobchodnej siete Ing. Erik Bednárik, MBA.

Cenu veľtrhu prevzal na slávnostnom odovzdávaní riaditeľ maloobchodnej siete Ing. Erik Bednárik, MBA (na fotografii v strede). Cenu veľtrhu odovzdal JUDr. Mário Dinga, riaditeľ agrokomplexu NÁRODNÉ VÝSTAVISKO (na fotografii vľavo) a Doc. akad. soch. René Baďura, vedúci katedry dizajnu nábytku a interiéru – Technická univerzita Zvolen (na fotografii vpravo).

Decodom je slovenský výrobca a predajca nábytku. V roku 2016 dosiahol rekordný počet predaných kuchýň. Naše kuchyne si v roku 2016 kúpilo viac ako 10.000 zákazníkov. Za svoju šestnásť ročnú existenciu sa tak nábytok z našej topoľčianskej spoločnosti, stal súčasťou mnohých slovenských, ale aj zahraničných domácností.

Ocenenie si zaslúžia aj naši profesionállny poradcovia zákazníka. Pri výbere nábytku sú vašimi najlepšími partnermi.

Kuchyňa Lota: Zaujímavá, nie bežná farebná paleta dvierok, v kombinácii s jednoduchým štýlovým frézovaním dotvorená farebne zladenou pracovnou doskou, vytvára kuchyňu, ktorá zaujme na prvý pohľad. Vhodne zvolená úchytka tento dojem ešte podčiarkuje.

Obývačka a spálňa Elin: Najideálnejšou voľbou pri zariaďovaní bytu či domu, je vybrať si jednu z našich nábytkových sérií. Vďaka nábytkovým sériám si zariadite svoj domov, tak aby bol skutočne miestom pohody a harmónie. Zariadiť si môžete každú miestnosť vášho interiéru v rovnakom dizajne, farbe a štýle. Ku každej sérii vám pomôžeme vybrať množstvo bytových dekorácií a doplnkov. Získate tak vkusne zariadenú domácnosť s nezameniteľným štýlom a šarmom.

Kuchyňa Tilia 2 a obývačka Route- Tilia 2: Neobyčajný vzhľad dokážeme vytvoriť aj zmenou úchytky. V trendovom titánom vyhotovení úchytky dostáva kuchyňa opäť iný nádych. Kto vyžaduje dlhodobo aktuálny dizajn volí kuchyňu Tilia 2.

Kuchyňa Iris: Vstúpte do sveta elegancie a komfortu. Vaša kuchyňa si zaslúži maximálnu pozornosť. Špičkové materiály použité na jej dvierkach spravia z kuchyne výnimočné miesto vo vašom domove. Vysoká variabilita uspokojí naozaj každého.

Obývačka Alfonso: Obývačka Alfonso predstavuje najnovšie trendy v modernom nábytkovom dizajne. Kombinuje prírodný dekoru dub wotan s modernými akcentami v bielej matnej alebo čiernej matnej farbe. Vhodne použité kovové lišty na predných plochách v kombinácií s kovovou úchytkou ešte viac umocňujú dojem dobre odvedenej práce dizajnéra a vysokej kvality výroby. Chrbty vitrín sú osadené reliéfovaným povrchom s 3D štruktúrou. Pri použití doplnkového osvetlenia vo vnútri vitrín krásne vynikne optická jedinečnosť obývačky Alfonso. Samozrejmosťou je použitie nerozbitného bezpečnostného skla na predných plochách vitrín a takisto spodného výsuvu s doťahom a brzdou pri zásuvkách. Obývačku je možné poskladať do rôznych zostáv a kupovať jednotlivé skrinky aj samostatne.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.