Decodom 0 6913x

Na prvom dojme záleží

Vstupná brána do každého bývania by mala byť zariadená tak, aby hneď pri prvom kontakte prichádzajúceho s interiérom vypovedala všetko podstatné o svojich majiteľoch. Venovať pozornosť výberu správnej predsiene je rovnako dôležité ako pri ostatných častiach bývania. Pritom predsieň má svoje špecifiká a na tie treba brať ohľad.

Minimum priestoru

Málokto obetuje predsieni rozsiahlu plochu, a tak musí nábytok vyťažiť maximum z každého svojho milimetra pre odkladanie. Treba schovať topánky, čiapky, kabáty, ale aj dáždniky či tašku. Pri výbere skriniek máte možnosť  zvoliť typ otvárania skriniek na klasické dvierkové alebo pohodlnejšie s použitím zásuviek. Na odkladanie kabátov si môžete zvoliť otvorený vešiak alebo oblečenie schovať do uzatvorenej skrine. Potrebné je správne si vyberiete aj systém ukladania, aby ste nemuseli nič dlho hľadať. V ponuke nábytku z Decodomu vždy nájdete najvhodnejšie riešenie pre seba a svoj domov.

Prvá na rane

Do každej domácnosti sa vchádza cez predsieň, a tým je vystavená veľkej záťaži. Prach počas suchého obdobie a voda s blatom počas daždivých dní alebo poprípade aj sneh. Na vrchné plochy nábytku si ukladáme nákupné tašky, kľúče, kabelky s kovovými sponami… Týmto vplyvom je vystavený aj nábytok. Kvalitná a vhodná povrchová úprava dokáže predĺžiť životnosť nábytku a ten môže vyzerať ako nový aj po dlhých rokoch. Predsiene z Decodomu túto vlastnosť majú.

Predsiene Decodom

Či už chcete modernú alebo klasickú predsieň, u nás si vždy vyberiete.

Súčasť interiéru

Čoraz častejšie sú dnešné interiéry otvorené a jednotlivé časti spojené do jednoliatych priestorov. Predsieň je tak viditeľná z obývačky či kuchyne. Ak chcete aby celý priestor pôsobil kompaktne musíte už pri plánovaní hľadať nábytok, ktorý poskytuje možnosť zariadiť obývačku, kuchyňu a predsieň rovnakým typom nábytku. Ladiť musí tvar, farba a j materiál povrchovej úpravy. Najlepšie od jedného výrobcu a na jednom mieste.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.