Decodom 0 1056x

Kuchyňa Tilia 2: Rafinovane riešená kuchyňa pre modernú domácnosť

Model: Tilia 2
Farba: čierna lakovaná matná, dub kronberg svetlý
Pracovná doska: dub kronberg svetlý
Tvar: kuchyňa s ostrovom
Návrh interiéru: Elena Predajnošová
Predajňa: Dom nábytku Decodom Martin

Priestorové riešenie: Hlavná časť kuchynskej linky je vsadená do stavebného otvoru miestnosti. Vďaka tomuto riešeniu na mieru pre klienta je kuchyňa dokonale kompaktná s interiérom. Oproti hlavnej časti je situovaný ostrov.

Úchytky: Veľké čierne a drevité plochy pôsobia elegantne a štýlovo. Aby nič nenarušilo ich harmonický vzhľad, použili sme vsadené úchytky umiestnené do hrany dvierok a zásuviek

Systém otvárania: Horné nadstavcové čierne skrinky sú otvárané PUSH systémom. Na dvierka stačí zľahka zatlačiť, aby sa otvorili.

Hlavná časť kuchyne: Dostatok úložného priestoru zaručujú čierne nadstavcové skrinky, ktoré v jednej línii spolu s dolnými skrinkami a zabudovanými spotrebičmi na krajoch farebne rámujú pracovnú zónu v drevodekore. V ľavej časti je zabudovaná chladnička a vpravo rúra s mikrovlnkou.

Harmonický dizajn je dotiahnutý do dokonalosti vďaka zástene z laminovanej dosky, ktorá je vyhotovená v rovnakom drevodekore ako kuchyňa.

Ostrov: Ďalšiu pracovnú plochu a úložný priestor poskytuje ostrov, ktorého skrinky sú prístupné z oboch strán. Do pracovnej dosky na ostrove je elegantne zabudovaná elektrická výsuvná zásuvka. Ostrov zároveň slúži aj na barové sedenie. K ostrovu patrí aj kuchynský stôl, ktorý je z rovnakého materiálu ako pracovná doska a skrinky, dokonale tak ladí s kuchyňou.

Dizajnová vychytávka: Všimnite si vysokú skrinku vpravo od elektrickej rúry a mikrovlnky. Nenechajte sa zmiasť. Za dverami v dizajne kuchyne sa neskrýva bežná skrinka, ale dvere slúžia ako vstup do komory. Je to vskutku rafinované riešenie pre modernú domácnosť.

Inšpirovala vás táto kuchyňa? Prediskutujte s našimi odborníkmi vaše požiadavky a nechajte si vytvoriť kuchyňu na mieru pre váš jedinečný príbeh. Dohodnite si zadarmo stretnutie na predajni alebo online.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.