Decodom 0 5464x

Kuchyňa hore nohami

Indukčná varná doska Nikola Tesla od spoločnosti ELICA je prvá so zabudovaným odsávačom pár. Je vybavená najmodernejšími technológiami a výrazným dizajnom, vyznačujúcim sa silnými líniami z vysoko kvalitného materiálu, ktorý kombinuje funkcie oboch prístrojov do jedného produktu.

Má všetky výhody indukčných varných dosiek, ako je napríklad rýchle varenie a ľahké čistenie.
Elica pridala špecifické technológie, ako napríklad dvojitú funkciu mosta , ktorá umožňuje dve susedné varné zóny kombinovať tak, aby sa zohrial aj väčší hrniec.

Nasávací systém, ktorý je umiestnený v centrálnej zóne, dosahuje vysokú úroveň výkonnosti, čo sa týka nasávania, hlučnosti a energetickej účinnosti (trieda A +).
Vďaka priamej komunikácii s varnou doskou, je odsávač schopný prijímať informácie z varných zón, a automaticky prispôsobuje ideálnu nasávaciu úroveň, takže užívateľ sa môže starať len o varenie pričom súčasne znižuje spotrebu energie.

Spotrebiče Elica

Značka ELICA je v celom svete synonymom takých myšlienok, ako sú účinnosť, inovácia a dizajn kuchynských odsávačov pár.

Ovládanie má 10 stupňov dotykového ovládania, ktoré umožňujú nastaviť varnú dosku a tiež zónu odsávania. Odsávač je vyrábaný v dvoch verziách, teda filtračnej verzii a verzii s odťahom do exteriéru. Vďaka bohatej ponuke doplnkov je varná doska vhodná do akéhokoľvek priestoru.

Filtračná verzia je dostupná s vysoko výkonnými keramickými pachovými filtrami novej generácie. Tieto sú prístupné z hornej časti varnej dosky, takže čistenie a údržba je veľmi jednoduchá. Mriežka tukového filtra a samotný filter sa vyznačujú exkluzívnym dizajnom s dôrazom na každý detail.
Takisto je k dispozícii v HP (High Performance) verzii, s ďalšími funkciami dostupnými vo varných zónach.

Zdroj: Elica

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.