Decodom 0 2813x

Čítanie pred spánkom koná zázraky

Pre dobrý a kvalitný spánok sa treba cez deň primerane fyzicky a mentálne unaviť, a mať určitý predspánkový a spánkový režim. Rovnako tak treba ísť do postele vždy v približne rovnakom čase, vyrovnaný a pozitívne naladený, aby nám negatívne myšlienky vytúžený spánok neodohnali. Ideálne je naučiť sa správne uvoľniť a zrelaxovať. Ale ako na to?

Posteľ Uno

Jednoduchá a zároveň elegantná posteľ pôsobí vďaka zaujímavému farebnému prevedeniu jedinečne.

Šírka: 187 cm
Výška: 88.6 cm
Hĺbka: 214.7 cm

Dostupná v eshope

Nočný stolík Aurelia

Príjemný nočný stolík v atraktívnom farebnom prevedení s príjemným prírodným akcentom. Spojenie elegancie a účelnosti v jednom.

Šírka: 46 cm
Výška: 42.9 cm
Hĺbka: 36.4 cm

Dostupný v eshope

Komoda Aurelia

Komoda v jednoduchom farebnom prevedení s príjemným prírodným akcentom. Spojenie elegancie a účelnosti v jednom.

Šírka: 110.6 cm
Výška: 81.9 cm
Hĺbka: 50 cm

Dostupná v eshope

Šatník Aurelia

Zaujímavý šatník v jednoduchom farebnom prevedení s príjemným prírodným akcentom. Spojenie elegancie a účelnosti v jednom.

Šírka: 135 cm
Výška: 227.2 cm
Hĺbka: 68.6 cm

Dostupný v eshope

Relax a nerušený oddych si vychutnáte v novej spálni Aurelia.

Vaňa, vôňa, vankúš

Na to, aby ste rýchlo zaspali, väčšinou stačia drobnosti. Horúci kúpeľ, vyvetraná izba, príjemná vôňa, čisté postelné prádlo a pyžamo, kvalitné matrace, obľúbená kniha. Zaužívané veci a rituály, na ktoré ste si zvykli a ktoré sa opakujú, pretože nikto nemá rád veľké a časté zmeny.

Tipov „ako účinne relaxovať“ nájdete dnes veľmi veľa. No keďže každý z nás je iný, každému z nás vyhovuje aj iný typ relaxu. To, čo je dobré pre jedného, nemusí vôbec vyhovovať tomu druhému. Kým niekoho večerná kriminálka alebo horor uvoľní, iný z toho môže mať nočné mory či problém vôbec zaspať.

Všeobecne však zaberá nenáročný šport, turistika a prechádzka v prírode, joga, meditácia a modlitba, upratovanie, masáž, tanec, hudba, wellness či sladké ničnerobenie, fotografovanie, kreslenie, maľovanie, vyfarbovanie, kreatívne písanie či čítanie kníh.

A práve to posledné by malo vyhovovať naozaj každému, pretože knihy dnes existujú rôzne, a ich čítanie je jedným z najúčinnejších a najrozšírenejších relaxov vôbec. Sú to práve knihy, ktoré sú našimi najlepšími priateľmi, pretože dokážu mnohorako zlepšiť kvalitu nášho života i spánku.

Spálňu Tirol si môžete vybrať z viacerých farebných vyhotovení.

Kniha je najlepší priateľ človeka a spánku

Knihy prinášajú uvoľnenie, pohodu a odreagovanie, ale aj zábavu, vzrušenie, inšpiratívne myšlienky, odpovede na naše otázky a úplne nové poznatky. Je toho veľa, čo sa z nich môžete dozvedieť.

Spálne Decodom

Obľúbenú spálňu Aurelia, ktorá sa prispôsobí vašim požiadavkám, nájdete v predajniach a eshope Decodom.

Vďaka „dobrým“ knihám sa zbavíte napätia, uvoľníte sa, prežijete nové príhody, pochopíte mnohé súvislosti, zbavíte sa predsudkov a súdenia, budete šťastnejší, sebavedomejší a spokojnejší so svojím životom, predĺžite si život, dokážete rýchlejšie zaspať, znížite šancu dostať Alzheimera, naučíte sa dosť veľa o druhých ľuďoch, dozviete sa odpovede na otázky, ktoré vás trápili, a celkovo budete toho vedieť viac.

Knihy a ich žánre totiž bývajú všelijaké. Romantické, historické, populárno-náučné. Pre deti aj pre dospelých. Neexistuje asi kniha, ktorá by nemala svojich verných priaznivcov, rovnako ako aj odporcov. A rovnako tak neexistuje človek, ku ktorému by sa ani jedna kniha nehodila, alebo ho nedokázala zaujať. Dnes si už totiž „tú svoju“ vyberie úplne každý.

Zdroj: Materasso Slovakia s.r.o.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.