Decodom 0 674x

Apartmán pre Petra a Kláru

Spoločnosť DECODOM v máji rozšírila svoje portfólio ponuky kuchýň a priniesla na trh nový koncept kuchýň HOME , teraz prichádza s rozšírením programu o možnosť zariadiť v jednotnom dizajne aj obývačku. Koncept HOME svojím dizajnom oslovuje mladých, ktorí zariaďujú svoje prvé bývanie, pretože sa spoločnosti DECODOM podarilo skĺbiť moderný dizajn, trendové dekory, funkčnosť s cenovou dostupnosťou.

Teraz vám priblížime návrh zariadenia otvorenej dispozície kuchyne s obývačkou o rozlohe 25m2 v 2- izbovom byte pre mladú dvojicu Petra a Kláru. Pri návrhu sme zohľadnili požiadavky dvojice na dostatočné množstvo úložného priestoru v kuchyni , integráciu spotrebičov, umiestnenie veľkej sedačky, kde s obľubou budú relaxovať a zladenie nábytku s parketami, ktoré sa v byte nachádzali a majitelia ich chceli ponechať.

Kuchyňa – centrum domova

L- kové riešenie kuchyne, ktoré tam bolo pôvodne sme pozmenili. Do čela niky sme umiestnili rovnú zostavu , kde sme schovali spotrebiče / chladničku a digestor / a vytvorili sme kompaktný blok s maximálnym využitím výšky miestnosti , ale s použitím štandardných modulov skriniek.

Zostavu dopĺňa multifunkčný ostrov, v ktorom je umiestnený drez a rozšírením pracovnej dosky sme získali priestor na sedenie. Horná časť ľavej strany je odľahčená, riešená voľnými policami, ako protiváha skriniek na pravej strane.

Tento priestor sme poľahky vyskladali zo štandardnej ponuky skriniek programu HOME. Pri výbere skriniek pre tento program si dizajnéri spoločnosti DECODOM dali špeciálne záležať na úložných priestoroch. Rad kuchýň HOME ponúka riešenie vrchného priestoru v podobe poličiek alebo skriniek. V ponuke je až 14 typov horných skriniek – dverových aj výklopných – v troch výškach. Spodné skrinky rovnako ponúkajú mnoho typov skirniek s rektifikovateľnými nožičkami.

V ponuke HOME je aj horný otvorený policový systém v dekore prednej plochy kuchyne alebo police pre vzdušnejšie riešenie .

Pri výbere farebnosti sme pripravili pre dvojicu vizualizácie rôznych farebných kombinácii. Koncept HOME ako základ ponúka biely korpus, ktorý dopĺňa osem matných odtieňov predných plôch a vykrývacích bokov vo farbách biela, kašmírová, svetlosivá, monumentálna sivá, taupe sivá, zelená, farba šedého kameňa či hnedá cameroon.

Petra a Kláru oslovil dekor dub olejovaný, ktorý sme použili na pracovnú dosku aj zadný panel a k tomu sme následne ladili predné plochy v bielej matnej a tapetu v dizajne surového betónu. Úchytku si zvolili okrúhlu knopku v nerezovom prevedení .

Kombináciou vybraných materiálov, kompozície kuchyne, dizajnu detailov, akými sú úchytka, vysiace svietidlo nad ostrovom či zvýšené stoličky vytvorili úžasný celistvý efekt.

Dekorom kuchynskej linky sme nadviazali aj ďalšom priestore. Obývačka je vytvorená z jednoduchých modulov skriniek v identickom dekore dub olejovaný, ktorý dotvára čierny akcent v podobe nožičiek a úchytiek.

Koncept obývačky HOME ponúka zákazníkovi moduly skriniek v 4 výškach s rôznymi kombináciami zásuviek, dvierok a otvorených ník.

V tomto projekte spodnú líniu tvoria nízke skrinky s praktickými zásuvkami a solitérny prvok vytvorený z vyšších skriniek, ktoré sú kombináciou otvorenej niky a dvierok.

Priestor dopĺňa veľká sedačka, slúžiaca na príležitostné spanie pre návštevy v prírodnom bledohnedom prevedení. Závesy, koberec, vankúšiky si chce majiteľka zladiť v jednotnom farebnom dizajne.

Priestor dotvára lamelový obklad steny, ktorý prechádza zo vstupnej časti až do obývačky. Vo vstupe sú do neho osadené závesné vešiaky na kabáty a v obývačke poličky na knihy a dekorácie.

Priestor na vo výsledku pôsobí svetlo, príjemne a upokojujúco,

Ak vás oslovil nový koncept HOME, môže byť súčasťou aj vášho domova. Navštívte naše predajne a pomôžeme vám vytvoriť váš domov s HOME.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.