Decodom 0 1376x

Ako vyzerá priestranná kuchyňa s jedálňou pre pár s čulým spoločenským životom?

Špecifikácia kuchyne

Predné plochy: EXTRA dekor Zelená verde a Dub halifax natur
Korpus: Šedá onyx
Pracovná doska: EXTRA dekor Dub halifax natur

Špecifikácia jedálenského nábytku

  • Model nábytku na mieru: ROUTE Iris
  • Farebnosť: EXTRA dekor Taupe sivá

Pre koho bola kuchyňa dizajnovaná?

Mladý manželský pár s rušným spoločenským a pracovným životom a tiež s vysokými nárokmi na dizajn. Presne vedia, čo chcú a čo sa im páči. Zakladanie rodiny ešte nemajú na programe dňa. Žijú hektickým spôsobom života a radi a často u seba hostia svojich priateľov. Zariadenie kuchyne a jedálne je tak prispôsobené ich životnému štýlu.

Aká je elegantná kuchyňa, v ktorej sa hostia budú cítiť ako doma?

Elegantnú kuchyňu ocenia najmä ľudia s vycibreným vkusom. Nie je tuctová, naopak, svojim usporiadaním a použitými materiálmi je naozaj špecifická. Kuchyňa vo verzii XL-T má zvýšenú pracovnú plochu a objem dolných skriniek s bezúchytkovým systémom otvárania. Úchytky nahrádza T – profil, elegantný a estetický rám s vysokokvalitného hliníka. Vysoký  energoblok s elektrospotrebičmi je odľahčený presklenou vitrínou s elegantnými tmavými hliníkovými rámami, ktoré farebne ladia s T – profilom na bezúchytkové otváranie na kuchynských dvierkach. O harmonické prepojenie so zvyškom interiéru sa každému s nárokom na estetiku postará koncept ROUTE – nábytok na mieru, ktorý vychádza z dizajnu kuchýň FAMILY.

Dispozičné riešenie kuchyne

Dispozične je priestor kuchynskej linky rozdelený na dve paralelné línie. Vysoký energoblok so zabudovanými  spotrebičmi oproti samostatne stojacemu ostrovu. V kuchynskom ostrove je umiestnený drez s batériou a varný panel. Vďaka otváraniu skriniek z oboch strán a 90 cm šírke ostrova je v ňom dostatok úložného priestoru.

 

Harmonické zladenie do posledného detailu

Jedáleň je zariadená stolom, ktorý je vytvorený z materiálu pracovnej dosky a stolovej podnože.

Nábytok jedálne v koncepte ROUTE je ladený v jednotnom štýle ku kuchyni. Príborník je vytvorený v dizajne horných skriniek kuchyne Iris. Otváranie dvierok je vyriešené PUSH spôsobom, stačí na ne zľahka zatlačiť a otvoria sa.

Pri televízore je rovnako nábytok ROUTE Iris v EXTRA dekore Taupe sivá, ktorý je kontrastný k tmavej zelenej na plochách kuchyne a príborníka. V spodnej časti sú praktické a prehľadné zásuvky a horné dvierka na skrinke sú otvárané spôsobom PUSH.

Vyberte si kuchyňu, ktorá bude ideálna pre váš jedinečný príbeh a životný štýl. Naplánujte si bezplatnú konzultáciu s našim odborným poradcom online alebo na najbližšej predajni. Okrem kuchyne na mieru, vám radi poradíme doladiť aj zvyšok interiéru v jednotnom dizajne s konceptom ROUTE. Od objednávky po profesionálnu montáž novej kuchyne u vás doma vás delí len 5-6 týždňov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.