Decodom 0 930x

50 rokov kuchyne CARMEN: S láskou k tradícii pokračujeme aj naďalej

Kuchyňa Carmen – jedinečná ikona československého nábytkového dizajnu, vytvorená v topoľčianskom závode, oslavuje tento rok svoje 50. výročie. Vďaka svojej nezameniteľnej farebnosti a trvácnosti sa stala legendou nábytkárskeho priemyslu. Za touto ikonickou farbou stojí špeciálny technologický postup, ktorý sa stal základom pre úspech kuchyne Carmen.

Od červenej ikony k jej modernej verzii

Fenoménom sa stala v 70. a 80. rokoch minulého storočia kedy si populárnu kuchyňu zakúpilo viac ako 150 000 domácností na Slovensku a v Československu. Na dedičstvo tejto kuchyne nadväzujú aj dnešné kuchynské programy spoločnosti Decodom, ktorá prevzala po topoľčianskom závode štafetu. Decodom, nástupnícky podnik s tradíciou, sa špecializuje na výrobu nábytku, a to najmä na kuchyne na mieru. Ponuka sa vyznačuje jedinečným dizajnom, kvalitou a detailmi, ktoré robia každú kuchyňu skutočne osobitou.

Výnimočná rada kuchýň FAMILY

Kuchyne FAMILY od Decodomu sú prepracovanou verziou legendárnej Carmen. Pri ich návrhu sa kládol dôraz na praktickosť, nadčasovosť, trvácnosť a estetiku. Každá kuchyňa je navrhnutá tak, aby dokonale zapadla do priestoru a spĺňala individuálne potreby zákazníka. Ergonomické výšky pracovnej plochy, rozloženie skriniek presne na mieru a rôznorodé tvary zostáv sú len niektoré z mnohých prvkov, ktoré robia kuchyne FAMILY výnimočnými.

Dizajn kuchýň FAMILY je zameraný na dve hlavné kategórie – moderné a klasické. V oboch prípadoch majú zákazníci možnosť vybrať si zo širokej palety farebných kombinácií, trendových unifarieb aj drevených dekorov. Prirodzene vyzerajúce drevodekory a realistické štruktúry kameňov dodávajú kuchyniam štýlový vzhľad. Pri návrhu kuchýň kladieme v Decodome dôraz na detaily a kvalitu spracovania. Hrany dverí sú opracované laserom, čo zaručuje trvácnosť a odolnosť voči vlhkosti a teplote. Zákazník si má možnosť vybrať aj antibakteriálne materiály pracovných dosiek , ktoré chránia dosku pred množením baktérií , čo je v kuchyni naozaj dôležité.

Harmonicky zladený nábytok

Zákazníci si pri výbere kuchyne často želajú zladiť celý interiér, a preto je trendom mať v jednom štýle nielen kuchyňu, ale aj ostatné miestnosti v dome či byte. Decodom dlhodobo spĺňa aj túto požiadavku vďaka konceptu ROUTE, vďaka ktorému ponúka zákazníkovi komplexne zariadený interiér od jedného výrobcu. K nášmu nábytku vieme ponúknuť aj zladený stolový set, štýlové obkladové panely na steny a odporúčame aj dekoračné tapety.

Kuchyňa ako investícia do kvality

Kuchyňu každý bežný človek mení v priemere iba dvakrát za život. Investovať do kvality sa preto oplatí. Pri výrobe kuchýň na mieru Decodom používa najmodernejšie technológie a materiály, čo zabezpečuje ich dlhú životnosť a trvácnosť. Kvalitné kovové systémy od firmy BLUM zaručujú spoľahlivosť a pohodlie pri otváraní a zatváraní zásuviek. Decodom dbá na to, aby každá kuchyňa bola nielen štýlová, ale aj funkčná a prispôsobená konkrétnym potrebám zákazníka.

Prečo zvoliť kuchyňu na mieru značky Decodom

Decodom je synonymom pre kvalitnú výrobu slovenských kuchýň na mieru a nadčasový nábytok. Dedičstvo po kuchyni Carmen pretrváva aj v súčasných kuchynských programoch, ktoré sú stále obľúbené a vyhľadávané vďaka svojmu štýlu, kvalite a trvácnosti. Decodom ponúka individuálny a profesionálny prístup, ale aj personalizovateľnosť, vďaka ktorej si môžete vybrať nábytok prispôsobiteľný vaším potrebám, rozpočtu aj farebným preferenciám.

Aj vy premýšľate o realizácii vašej vysnívanej kuchyne na mieru? Inšpirujte sa našou ponukou a navštívte nás v jednom z našich kuchynských štúdií, kde vám vytvoríme 3D návrh kuchyne úplne zadarmo.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.