Petra Podobová 0 3074x

Cestoviny s pestom z medvedieho cesnaku

Suroviny:

  • 80 g medvedí cesnak
  • 80 g  petržlenová vňať
  • 70 g píniové oriešky
  • 100 g nastrúhaný parmezán
  • 1 kl soľ
  • 1/4 liter kvalitný olivový olej
  • cestoviny
  • parmezán na ozdobu

Postup:

  • Bylinky opláchneme, osušíme, prekrojíme.
  • Dáme do mixéra s najemno nastrúhaným parmezánom a orieškami.
  • Pridáme trochu oleja a pomixujeme.
  • Potom pridáme soľ, zvyšok oleja a poriadne premixujeme do hladkej pasty.
  • Uvarené cestoviny premiešame s pestom a ozdobíme hoblinami parmezánu a píniovými orieškami.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.