Decodom 0 5044x

Vneste systém do vášho života

Dostatok úložných priestorov predstavuje základnú požiadavku pri návrhu každého interiéru. Nie v každej domácnosti je miesto na vybudovanie samostatného šatníka, kam sa dá odložiť nielen oblečenie, ale aj sezóne veci či vysávač. Vítaným riešením je preto kvalitná šatníková skriňa.

Bohaté možnosti

Spoločnosť Decodom ponúka veľký výber šatníkových skríň, medzi ktorými zaručene nájdete aj model, ktorý vkusne dotvorí vaše bývanie. Použiť ich možno nielen v spálni či detskej, resp. študentskej izbe, ale aj v obývacej izbe či predsieni. V sortimente nájdete skrine rôznych rozmerov – od menších jednodverových riešení až po rozložité šesťdverové. Nechýbajú ani praktické rohové modely, vďaka ktorým využijete priestor na maximum.

Okrem skríň s klasickým otváraním nechýbajú ani modely s posuvnými dverami. Vybrať si môžete z veľkého množstva rozmanitých stvárnení aj farebných vyhotovení, vrátane šatníkových skríň s dekoratívnym osvetlením.

Praktické zrkadlo

Obľúbeným a mimoriadne praktickým variantom je, ak sa aspoň na jedných vonkajších dverách šatníkových skríň nachádza zrkadlo. Ak sa rozhodnete pre šatník od spoločnosti Decodom, môžete si vybrať, na ktorých dverách sa zrkadlo bude nachádzať. Môžete si ho nechať umiestniť aj na všetky, čím sa priestor zaručene opticky zväčší.

Vnútorné vybavenie

Dôležitú úlohu v prípade šatníkových skríň zohráva vnútorné vybavenie. Šatníkové skrine od spoločnosti Decodom kombinujú závesné tyče s úzkymi a širokými policami, vďaka čomu poskytujú priestor na rôzne typy oblečenia aj sezónne vybavenie.

Šatníky

Vneste poriadok do vašich domovov.

Niektoré modely sú doplnené zásuvkami, ktoré sú ideálne na uskladnenie bielizne alebo nikami, ktoré dobre poslúžia na umiestnenie drobností, čím sa priestor oživí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.