Decodom 0 4953x

Prebaľovanie je hračka a radosť

Čakáte bábätko? Rozmýšlate nad prebaľovacím pultom, ktorý by bol praktický, bezpečný a zároveň ladil so zvyšným interiérom?

Najlepším riešením je mať prebaľovací pult napríklad v spálni a zosúladiť ho so spálňovým nábytkom. Decodom ponúka 2 varianty a 15 farebných prevedení, z ktorých si možno vybrať a objednať aj cez E-shop  www.decodom.sk  priamo domov.

Prebaľovací pult je definovaný ako nábytok, ktorý je špeciálne navrhnutý na výmenu detských plienok vo zvýšenej úrovni. Na vrchu býva zvyčajne miesto na prebaľovaciu umývateľnú podložku alebo býva priamo súčasťou pultu. Niet pochýb, že takéto prebaľovanie bábätka uľaví chrbátu mamičky. V prvom roku dieťatka mu treba vymeniť okolo 2000 plienok. Takže stojí za to pouvažovať nad kúpou a zadovážiť si túto praktickú vec.

Okrem prebaľovania bábätka v pohodlnej výške, pult umožňuje mať v dosahu plienky, oblečenie či kozmetiku.  Záleží od pultu, či bude mať zásuvky, police alebo koše. Niektoré prebaľovacie pulty majú integrovanú vaničku na kúpanie. Iné sú vo forme nadstavca na komodu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.