Decodom 0 5369x

Svieže bývanie

Biele farba predstavuje tvárny základ každého interiéru. Ak si do obývacej izby zvolíte nábytok, v rámci ktorého biele plochy dopĺňajú dekoratívne mierne vystúpené prvky v inej farebnosti, bude priestor pôsobiť zaujímavo a nikdy nie mdlo. Skúste siahnuť po novom nábytkovom programe Albi, ktorým si môžete zariadiť nielen obývaciu izbu, ale aj predsieň.

Tri farebné akcenty

Akcentujúce predné pásy na vitrínach, vrchné dosky komôd či skriniek pod TV sú dostupné v trôch farebnostiach. Na výber máte dva drevené dekory, ktoré prispejú k tomu, aby váš interiér pôsobil opticky teplejšie a útulnejšie – sviežo pôsobiaci Dub Riviera Rustic Mountain a elegantný Dub Nelson. V ponuke nájdete aj nevšedný dekor Betón, ktorý verne imituje tento v interiéri čoraz populárnejší materiál. Príjemným oživením vitrín a komôd je zabudované horné i dolné LED osvetlenie práve v miestach týchto pásov.

Obývačka Albi

Kompletnú ponuku nájdete na eshope Decodom

Dotvorený sklom

Všetky vitríny a komody v rámci programu Albi majú časť dvierok zasklených, a teda výborne poslúžia na umiestenie dekorácií, ale aj kníh. Samozrejmosťou je kvalitné bezpečnostné sklo. Viditeľné chrbty vo vnútri zasklených nábytkových komponentov sú rilované, vďaka čomu vytvárajú pekný 3D efekt. Ten najlepšie ukáže, ak vnútro vitrín a komôd podsvietite (doplnkové osvetlenie je súčasnosťou stálej ponuky a objednáva sa samostatne). Dvierka sa jednoducho otvárajú pomocou pekne tvarovaných kovových úchytiek.

Aj do predsiene

V ponuke programu Albi nájdete aj celý rad nábytkových prvkov na zariadenie predsiene. Nechýbajú v ňom uzavreté šatníkové skrinky, panely s háčikmi na zavesenie zvrškov a odkladacími policami či praktická lavička, ktorá poslúži aj na odloženie topánok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.