Decodom 0 4282x

Jemné línie na dosah

Nábytková séria Paris z portfólia spoločnosti Decodom si vás získa nadčasovou kombináciou farieb a príjemným zaoblením hrán, vďaka čomu nebude v interiéri nikdy pôsobiť tvrdo.

V sortimente novej obývačky nechýbajú vitríny, nízke skrinky, ktoré možno doplniť podstavcom na umiestnenie TV či policové panely. Hrany jednotlivých nábytkových prvkov sú zaoblené, čo vyzerá mimoriadne zaujímavo a zariadenie vďaka ním zároveň pôsobí mäkšie. Atraktívnym oživením sú sklenené výplne častí vitrín, ktoré prechádzajú aj do strán. Keďže viditeľné chrbty vo vnútri vitrín sú aj v rámci programu Paris rilované (vytvárajú pekný 3D efekt), oplatí sa zaobstarať si vnútorné osvetlenie, vďaka ktorému lepšie vyniknú aj dekorácie umiestnené na sklenených policiach.

Štyri farebné kombinácie

Nábytkové prvky z programu Paris si môžete zadovážiť až v štyroch rôznych farebných kombináciách. Korpusy a predné plochy sú dostupné vo farebnosti Biela Arctic s vysokým leskom alebo matnom sivom odtieni Grafit. Pri oboch farebnostiach si možno vybrať z dvoch drevených dekorov, ktoré sú použité na viditeľných chrbtoch, ako aj horných a spodných dnách, a to Dub Riviera Mountain Rustic a Dub Wotan.

Obývačka Paris

Všetky farebné vyhotovenia sú dostupné v eshope Decodom.

Kvalita materiálov aj vyhotovenia

Samozrejmosťou je dôraz na kvalitu použitých materiálov aj vyhotovenia. Predné plochy sú vákuovo lisované fóliou a vyrobené zo stredne tvrdej drevovláknitej dosky MDF, na korpusy sa používa laminovaná drevotrieska. Nechýba bezpečnostné sklo a úchytky z kvalitného kovu, ktoré dobre sedia v ruke. Zásuvky s čiastočným výsuvom sú vybavené samodoťahom a brzdou, vďaka čomu sa jednoducho otvárajú i zatvárajú a nedochádza k rýchlemu opotrebovaniu materiálu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.