Decodom 0 9321x

Do našich kuchýň sa zamilujete

O kuchyniach a novinkách v Decodome nám porozprávala vedúca vývojového oddelenia Ing. Petra Podobová.

Svietidlo SELEN 9


Šírka: 35 cm
Výška: 8.6 cm
Hĺbka: 2.8 cm
Farba svietenia: Biela studená
Farba svietidla: Strieborná matná
Trieda energetickej účinnosti: A
Menovité napätie: 230 V

Dostupné v eshope

Čím budú kuchyne v roku 2017 výnimočné?

Farebnosťou, materiálmi a mixom štýlov.

Našu farebnú kolekciu pre rok 2017 tvoria odtiene: kašmíru, šedého kameňa, farba fjord, ktoré odporúčame kombinovať s monochromatickými odtieňmi počnúc bielou, odtieňom cementu až po tmavý grafit. Všetky odtiene sú v matnom prevedení, ktoré postupne nahrádza lesklé povrchy, donedávna tak trendové. Z drevinových dekorov je jednoznačne pre tento rok dominantná drevina dub v rôznych farebných alternatívach. Melamínové materiály sa vyznačujú hlbokými synchropórmi, ktoré z hľadiska haptiky (dotykového vnemu) pripomínajú masívne drevo. Zákazníci stále preferujú bielu farbu, ale výrazným módnym odtieňom pre tento rok je grafit. Grafit – farba, ktorú nájdete v kolekcii materiálov pre predné plochy, u výrobcov úchytiek,  doplnkov a svietidiel. Vyznie buď osamote, v kombinácii s drevom, alebo s prírodnými tlmenými uni farbami. Tento odtieň má v sebe dávku elegancie a určite sa zaradí medzi výrazné trendy najbližšieho obdobia.

Ďalším materiálom, ktorý nemôžeme opomenúť v kuchyniach je tmavá nerez, jej atraktívny lesk sa bude objavovať na kuchynských spotrebičoch, úchytkách a výborne sa bude hodiť k odtieňom grafitovej farby.

Z hľadiska štýlu kuchýň nemôžeme hovoriť o niečom konkrétnom. Trendom je mix štýlov. Kombináciou na prvý pohľad nesúrodých prvkov, ktoré majú spoločný menovateľ – farbu, tvar alebo materiál, získavame zaujímavý priestor, ktorý odzrkadľuje osobnosť a individualitu majiteľa.

Čo v prípade ak má zákazník vyhranený vkus a žiada individuálne riešenie?

Ku každému zákazníkovi pristupujeme individuálne. Predaj kuchýň je veľmi špecifický, pretože aj keď platia isté univerzálne pravidlá, každý má iné zvyky pri varení a tie sú pre neho podstatnejšie ako ergonómia. Pri návrhu kuchyne rešpektujeme individuálne požiadavky a tie dávame do súladu s našimi skúsenosťami. V konečnom výsledku je zákazník vždy spokojný. Technické riešenie vieme taktiež prispôsobiť zákazníkovi. Naše kuchyne sú obrovská skladačka z množstva samostatných skriniek a ak nejaká skrinka do skladačky chýba, vieme ju vyrobiť.

Z kadiaľ čerpáte inšpiráciu, kam chodíte na nápady?

Našou snahou je vždy prinášať najnovšie trendy vo výrobe nábytku. Sledujme a osobne navštevujeme dôležité výstavy v celej Európe. Na týchto podujatiach sledujeme hlavne dizajnovú líniu. Farby a tvary prezentované na veľtrhoch sú následne veľmi žiadané. Nápady z výstav spracujeme  na našom vývojovom oddelení a tie, ktoré spĺňajú požiadavky našich zákazníkov realizujeme v predajniach. Veľkú pozornosť venujeme aj vlastným nápadom. Každý rok navrhneme niekoľko desiatok nových modelov a  pritom do predaja sa dostane len malé percento. Ale to percento je skutočnou esenciou dobrých nápadov.

Dobré nápady si vyžadujú aj vysokú úroveň výroby. Je vaša výroba technologicky pripravená?

Pravidelne inovujeme výrobné zariadenia a zavádzame nové technológie.  Opracovanie hrán laserom je už v našej výrobe zabehnuté a postupne ho aplikujeme na viac modelov. Pri dopĺňaní nových výrobných liniek kladieme vždy dôraz na kvalitu opracovania, rýchlosť výroby. Kvalita je zárukou dlhej životnosti a rýchlosť je zárukou zákazníkovej spokojnosti. Výrobný závod v Topoľčanoch momentálne zamestnáva viac ako 1000 ľudí.

Kde sa môže zákazník stretnúť s novinkami a vidieť ich „na živo“?

Novinky majú premiéru pre širokú verejnosť na výstave Nábytok a bývanie v Nitre. Tešíme sa na reakcie návštevníkov. Vždy nám prinesú dôležité informácie a radi sa s nimi rozprávame. Následne sú nové modely vystavené v našich predajniach, modely sú pridané do 3D plánovacieho softvéru a poradcovia zákazníka začínajú kresliť plány pre prvých záujemcov o novinky. Celý proces zavádzania noviniek je potrebné naplánovať, pretože pri našom počte pobočiek a počte vystavených modelov je to dosť náročná úloha.

Čo všetko si môžeme predstaviť pod pojmom, všetky služby na jednom mieste?

Aby nábytok skutočne plnil svoju funkciu musí byť nielen vyrobený a predaný, ale aj bezpečne dopravený, odborne zmontovaný a riadne udržiavaný. Služby patria ku kľúčovým ukazovateľom kvalitného obchodu. Preto ich ponúkame kompletne s našou garanciou. Chceme aby zákazník dostal všetko na jednom mieste. Od návrhu až po montáž a uvedenie do prevádzky. Všetko so zárukou a odbornou garanciou.

Aké novinky okrem kuchýň ste pripravili pre rok 2017?

Ponuka nábytku z Decodomu je široká a určená do každej miestnosti v domácnosti. Zariadiť si tak môžete nielen kuchyňu ale aj obývačku, jedáleň, spálňu, detskú izbu, kúpeľňu, predsieň, pracovňu, kanceláriu. V každej kategórii pribudli pre rok 2017 nové farby dreva napríklad dub Wotan, dub Riviera. Majú veľmi krásnu štruktúru a kresbu. Do spálni a detských izieb sme navrhli novú posteľ Uno a k nej aj nové šatníkové skrine. Majú spevnenú konštrukciu a vydržia skutočne dlho. Všetky novinky môžete sledovať v našich predajniach alebo na našej web stránke.

Decodom je slovenský výrobca a predajca nábytku. V roku 2016 dosiahol rekordný počet predaných kuchýň. Naše kuchyne si v roku 2016 kúpilo viac ako 10. 000 zákazníkov.

Decodom

Tradičný slovenský výrobca nábytku

Za svoju šestnásť ročnú existenciu sa tak nábytok z našej topoľčianskej spoločnosti, stal súčasťou mnohých slovenských, ale aj zahraničných domácností.

Kuchyne patria medzi naše „top“ výrobky a ich vývoju sa venuje samostatné oddelenie. Vyrábať kuchynský nábytok na mieru si vyžaduje precíznu prípravu a následne kvalitné technické a technologické spracovanie. V súčasnosti má Decodom v ponuke 21 modelov kuchýň Decoplan v 295 farebných vyhotoveniach predných plôch.

Všetky kuchyne sa vyrábajú na základe špeciálnych požiadaviek zákazníka, ktorý tak dostane originálnu kuchyňu, odzrkadľujúcu jeho individualitu. V maloobchodnej sieti je vystavených v predajniach 390 kuchýň Decoplan. Vybrať si tú správnu je pre zákazníka veľmi príjemným zážitkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.